files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ján Packa ostáva lodivodom Iuventy

Hádzanárky Iuventy Michalovce povedie v nasledujúcich dvoch sezónach Ján Packa. Klub si totiž na šesťdesiatročného lodivoda uplatnil opciu, ktorá vyplynula z uzatvorenej zmluvy na začiatku tohto roka.  

Predĺženie spolupráce o dva roky

Trénerom hádzanárok Iuventy Michalovce bude aj v nasledujúcej sezóne Ján Packa. Hoci bezprostredne po zisku majstrovského titulu na palubovke finálového súpera zo Šale nechcel bližšie hovoriť o svojej budúcnosti na lavičke Zemplínčaniek, podľa očakávania ich povedie aj pri obhajobe prvenstva v národnom play-off i účinkovaní na európskej scéne. "Tréner Ján Packa mal zmluvu platnú do 30. júna 2012. Jej súčasťou však bola aj opcia na ďalšie dva roky, ktorú sme si včas uplatnili. Nemali sme dôvod meniť kormidelníka, s jeho prácou sme boli spokojní. Sme radi, že pokračujeme v spolupráci," informoval agentúru SITA športový riaditeľ Iuventy Jaroslav Čúrny.

Ján Packa bude pokračovať na lavičke Iuventy

Obhájiť titul, presadiť sa v Európe

Čerstvý šesťdesiatnik Ján Packa sa ujal kormidla v Iuvente v januári tohto roka, keď prevzal taktovku po Maďarovi Józsefovi Vurovi. Svoje zverenky doviedol k 2. miestu v 10. ročníku spoločnej slovensko-českej súťaže WHIL a k zlatu v rámci národného play-off o majstra SR. Po uplatnení opcie už nič nebráni tomu, aby Packa privítal michalovské hráčky na úvodnom tréningu na začiatku letnej prípravy, ktorá odštartuje vo štvrtok 5. júla. „V prvom rade som veľmi rád, že sme sa s klubom dohodli na predĺžení kontraktu a môžem pokračovať v začatej práci. Určite chcem, aby družstvo napredovalo naďalej. Iuventa nemôže mať iný cieľ ako zisk majstrovského titulu, pokúsime sa získať aj Slovenský pohár, či uspieť v interlige,“ uviedol na margo predlženia zmluvy lodivod Iuventy. Ten následne dodal ďalší dôležitý cieľ pre nasledujúcu sezónu. „Určite sa chceme presadiť aj v Európe. Pokúsime sa o to cez Ligu majstrov, keď sa nám to nepodarí, tak cez iný pohár. Myslím si, že družstvo má najlepšie predpoklady k presadeniu sa aj v Európe.“

Slovakhandball.sk a Peter Brendza



Uverejnené: 14.06.2012 19:38:53 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.