files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Mladé florbalistky chlapcov nenapodobnili, skončili piate

Po úspechu mladých florbalistov, ktorý skončili v rámci Slovenska na druhom mieste, sa o podobný úspech snažili aj ich kolegyne. Tie sa zúčastnili na turnaji Slovenského pohára, kde si porovnali sily s najlepšími tímami z celého Slovenska. Dievčatá úspech chlapcov nenapodobnili a po vypadnutí vo štvrťfinále skončili na piatom mieste.

Po úspechu mladých florbalistov  v Slovenskej florbalovej lige, ktorý nás koncom mesiaca odchádzajú reprezentovať na medzinárodnej úrovni do Brna, si aj dievčatá na Slovenskom pohári porovnali sily s najlepšími tímami.

Hviezdičky Michalovce na Slovenskom pohári nežiarili, len sem tam zasvietili. Po rozpačitých výkonoch v skupine, kde striedavo vyhrávali i prehrávali zápasy hlavne po vlastných chybách a nedostatočných výkonoch niektorých hráčok, sa dievčatá sústredili hlavne na postup do štvrťfinále. Ten sa im po víťazstve s Čadcou aj podaril.

Najlepší zápas mladé Hviezdičky odohrali vo štvrťfinále proti favorizovaným Prešovčankám. Proti silnému súperovi sa im podarilo dať dva rýchle góly, ale po chybách v rozohrávke a obrane náskok stratili a zápas skončil remízou 3:3. V samostatných nájazdoch bol úspešnejší súper a Hviezdičky vypadli zo súbojov o medaily. Celkové piate miesto nie je sklamaním, ale po úspechu chlapcov, malo družstvo vyššie ambície. Pohár si odnieslo družstvo z Kysuckého Nového Mesta, ktoré vyhralo vo finále nad domácim Rebels Topoľčany.

Výsledky družstva:

Základná skupina:

Kysuckú Nové Mesto - Michalovce 4:3

Partizánske - Michalovce 4:1

Topoľčany - Michalovce 0:0

Michalovce - Banská Štiavnica 4:1

Michalovce - Čadca 6:1

Štvrťfinále:

Prešov - Michalovce 4:3 po sam. nájazdoch

Zostava FBK Michalovce: Andrea Čorná, Eva Kičinková, Radoslava Mikušová - Mária Čornejová, Zuzana Paulovčáková, Zuzana Ľochová, Zuzana Laurinčíková, Katarína Kičinková, Kristína Cicáková, Klaudia Fonosová, Simona Puchírová, Alexandra Haňová.

Peter Brendza



Uverejnené: 06.06.2012 17:10:35 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.