files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín triumfoval na pôde Liptovského Mikuláša

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce zvíťazili v zápase 31. kola II. futbalovej ligy na pôde Liptovského Mikuláša 1:0. O jediný presný zásah zápasu sa postaral v Dušan Uškovič. Pre trénera Alberta Rusnáka to bol len druhá výhra na lavičke MFK Zemplín. Paradoxne aj prvú zaznamenal na ihrisku súpera, keď jeho zverenci pred dvoma týždňami zvíťazili 1:0 aj v Petržalke. Futbalisti MFK Zemplín sa najbližšie predstavia doma, už túto stredu, keď o 17.00 privítajú celok Moldavy nad Bodvou.

Od úvodu zápasu mali Michalovčania územnú prevahu a už v 10. minúte sa mohli ujať vedenia, keď sa kapitán Rák rútil na gólmana Ďurča, no ten výborne vytlačil loptu nad brvno a prekazil tak radosť michalovským futbalistom. Domáci odpovedali v 25. minúte Moravčíkom, ktorý však po centri nezakončil najpresnejšie. V ďalšom priebehu prvého polčasu diváci nevideli žiadnu gólovú príležitosť, zaujala iba tvrdá strela Škvarku, ktorá trafila domáceho stopéra Lišivku do hlavy.

O jediný presný zásah zápasu sa postaral Dušan Uškovič

Úvod druhého polčasu vyšiel pre zmenu lepšie domácim, v 50. minúte mal obrovskú šancu Kubus, ktorému stačilo dokopnúť loptu do prázdnej brány, ale gólu zabránil pohotovým zákrokom obranca Ceesay. O sedem minút neskôr vypálil spoza šestnástky tesne vedľa michalovský Danko. V 63. minúte sa už hostia dočkali, k zakončeniu sa dostal Uškovič, ktorý presnou strelou otvoril skóre duelu - 0:1. V 69. minúte fauloval pred pokutovým územím domáceho hráča Krmpotič a následný priamy kop bravúrne zneškodnil brankár Bréda. O niekoľko minút nato vystrelil Balluch vysoko nad. V 78. minúte strieľal Škvarka, tentoraz výborne zasiahol gólman Liptákov. Keďže domáci už do konca duelu recept na michalovskú obranu nenašli, zrodilo sa na Liptove najtesnejšie víťazstvo MFK Zemplín.

MFK Tatran Liptovský Mikuláš – MFK Zemplín Michalovce  0:1 (0:0)

Góly: 63. Uškovič

Žlté karty: 35. Škvarka, 69. Krmpotič.

Rozhodovali: Michalin – Borsanyi, Bednár.

Divákov: 156.

Liptovský Mikuláš: Ďurčo - Šlosár, I. Lišivka, P. Moravčík, Janec - Rezer (85. Poľanovský), Balluch, Paděra, Pastva - Popik, Kubus (67. Herčut).

Michalovce: Bréda - Waseem, Krmpotič, Podhorin, Ceesay - Danko, Hořava, Škvarka - Rák (89. Dargaj) - Kunca (74. Forgáč), Uškovič (87. Špilár).

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 20.05.2012 12:43:25 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.