files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zájdite na pivo do Prahy

Praha - hlavné mesto Českej republiky ponúka koncom tohto mesiaca Pivný festival, ktorý je lákadlom pre desiatky tisíc návštevníkov. Staňte sa na dva dni aj vy súčasťou veľkolepej oslavy zlatistého moku a ochutnajte spomedzi 70-tich značiek, ktoré Vám tento festival ponúkne. Okrem iného si môžte prezrieť všetky historické pamiatky tohto veľkomesta od Pražského hradu až po Karlov most. Neváhajte a cestujte s nami.

Cestovná agentúra Bomex Vám pripravila jedinečnú možnosť cestovať do hlavného mesta Českej republiky. Ak ste fanúšikmi histórie môžete navštíviť všetky pamätihodnosti tohto nádherného európskeho veľkomesta ako napríklad Pražský Hrad, Chrám sv. Víta, Hradčany, Loreta, Karlov most  a pod.. Pokiaľ patríte k fanúšikom dobrého piva môžete navštíviť Pivný festival, ktorý sa bude konať 26. a 27. mája.

Program celého zájazdu je nasledovný:

 

TERMÍN: 26.-27.5.2012

1.deň :odchod zo Slovenska v skorých ranných hodinách (nástupné miesta Michalovce 01:00 hod.,Košice 01:50 hod., Prešov 02:30 hod.), príchod do Prahy okolo 12:00 hod., prehliadka - Pražský Hrad, Chrám sv. Víta, Hradčany, Loreta, cestou na hotel autobusová prehliadka mesta, ubytovanie.

Večer individuálne voľno, možnosť navštíviť výstavisko kde je pripravená ponuka toho najlepšieho z českých pivovarov, od českých kuchárov, mäsiarov a pekárov. Budete mať možnosť ochutnať viac ako 70 značiek českého piva špičkovej kvality v sklenených džbánkoch. Obsluhovať vás bude 200 dievčat a chlapcov v krojoch. Akcia sa koná vo veľkopriestorových stanoch s kapacitou 10 000 miest na sedenie a každý stan má vlastné pódium s pestrým zábavným programom, živým hudobným vystúpením a afterparty

2. deň: raňajky, pešia prehliadka Prahy – Valdštejnský palác, Valdštejnské záhrady, Malostranské námestie, Chrám sv. Mikuláša, Karlov most, Staromestské nám., Orloj, Václavské nám.,osobné voľno, odchod na Slovensko okolo 15:00 hod.


PRAHA - PIVNÝ FESTIVAL

Budete mať možnosť ochutnat viac ako 70 značiek českého piva vždy v špičkovej kvalite ve sklenených džbánkoch.

Obsluhovať Vás bude 200 dievčat a chlapcov v českých krojoch. Zažijete neopakovatelnú atmosféru najväčšieho pivného stanu v České republice s celkovou kapacitou 10 000 miest na sedenie.

Pripravené pre Vás budu špeciality šéfkuchárov známých českých restauracíí a cateringových spoločností Vyšehrad 2000 Catering a Fastgood.

Živé hudobné vystúpenia každý deň, víkendové afterpárty až do rána.

Na festivale se platí špeciálnou menou,takzvaným pivným tolarem. Ten urychľuje spôsob platenia a tým aj Vašu obsluhu.

Tolary sú balené po 5 kusov, čo je tiež minimálne množstvo, ktoré môžete nakúpiť. Tolary sa naspät nevykupujú a platia po celú dobu konania festivalu. Za tolary je možné nakupovať aj oficiálne suvenýry (plyšové pollitry, pivné okuliare, tričká a pod.). Cena piva je jednotná,1 liter piva stojí 2 tolary.

V cene je doprava autobusom, 1x ubytovanie s raňajkami, prehliadka Prahy so sprievodcom CK, poistenie CK proti insolventnosti

Možný príplatok: vstupenky, cestovné poistenie

Pre kolektív termín podľa požiadavky v období od 17.5.-2.6.2012

Pre kolektívy nad 40 osôb poskytujeme ďalšie 2 osoby zdarma

 

Cena 89,-€




Uverejnené: 09.05.2012 22:43:56 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.