files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand zvládol bitku s Topoľčanmi, o piate miesto s bratislavským ŠKP

Hádzanári Hc winLand Michalovce si v zápasoch o celkové umiestnenie v Tipos Extralige po víťazstve v Topoľčanoch (37:29) na svoje konto pripísali výhrou nad týmto súperom aj doma. Po víťazstve 37:31 tak postúpili do zápasov o piate miesto, kde sa stretnú s bratislavským ŠKP. Prvý zápas tejto série sa odohrá v Bratislave v termíne od 11.-13. mája, odveta je na programe v piatok 18. mája o 18.30 v Michalovciach.


Tip na súpera mu nevyšiel

Hráči winLandu chceli po výhre 37:29 v prvom stretnutí na pôde Topoľčian potvrdiť svoj postup pred domácimi fanúšikmi. To sa im aj podarilo, keď v zápase slabšej úrovne zdolali svojho súpera 37:31 a postúpili tak do zápasovej série o piate miesto. „Očakával som ťažký zápas. To sa aj ukázalo. Podobne ako v Topoľčanoch aj tu, tento mladý tím nášho súpera ukázal svoju kvalitu. Tak ako v prvom zápase aj teraz držal s nami krok skoro celý zápas. Odvetný zápas kvalitou trochu zaostal za tým z Topoľčian. Tam to bola trochu iná hádzaná. Som však rád, že chlapci túto sériu zvládli a zahrajú si tak o piate miesto,“ uviedol tréner nováčika Tipos Extraligy Pavol Jano, ktorého tip na súpera v zápase o piate miesto nevyšiel. „Ja by som chcel, aby sme hrali proti Považskej Bystrici. Myslím, si že toto družstvo domáci zápas s ŠKP zvládne a bude tak našim súperom,“ poznamenal kormidelník michalovského tímu, ktorý sa ale vo svojom tipe pomýlil. Považská Bystrica totiž doma prekvapujúco prehrala s bratislavským ŠKP 25:26 a po remíze 26:26 v prvom stretnutí tak súperom winLandu bude bratislavský celok. Prvý zápas série hranej na odvetný zápas sa odohrá v termíne od 11.-13. mája, odvetnú súboj sa odohrá v piatok 18. mája o 18.30 v Michalovciach.

Vo finále Prešov proti Hlohovcu

Po sobotňajších zápasoch je už jasné aj zloženie ďalších zápasov o celkové umiestnenie. O 7.-8. miesto si proti sebe zahrajú Topoľčany s Považskou Bystricou. V súboji o bronz sa stretnú Nové Zámky, už s novým trénerom Mikulášom Kucserom (ten nahradil pred tretím zápasom semifinálovej série Petra Hatalčíka) a Košice, ktoré v semifinále nestačili na Prešov. Vo finálovej sérii tak obhajca titulu narazí na Hlohovec, ktorý pod vedením trénera Miroslava Liptáka ešte neprehral. Prvé zápasy týchto sérii sú na programe počas víkendu 11.-13. mája.

Zostávajúci program Tipos Extraligy

Finále:

Prešov - Hlohovec

Prvý zápas finálovej série hranej na tri víťazné zápasy sa uskutoční v sobotu 12. mája v Prešove.

O 3.-4. miesto

Nové Zámky - Košice

Prvý zápas tejto série hranej na tri víťazné zápasy sa uskutoční v sobotu 12. mája v Nových Zámkoch.

O 5.-6. miesto

Michalovce - ŠKP Bratislava

Prvý zápas série hranej na odvetný zápas sa uskutoční v piatok 11. mája v Bratislave.

O 7.-8. miesto

Považská Bystrica - Topoľčany

Prvý zápas série hranej na odvetný zápas sa uskutoční v sobotu 12. mája v Topoľčanoch.

Peter Brendza



Uverejnené: 30.04.2012 15:40:03 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.