files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín so štvrtou prehrou v rade, vyškolil ho aj zachraňujúci sa Mikuláš

Futbalisti MFK Zemplín nestačili v dohrávke 20. kola na zachraňujúci sa Tatran Liptovský Mikuláš, ktorému na domácej pôde podľahli 1:3. O jediný presný zásah MFK Zemplín sa postaral v 19. minúte Kunca. Táto prehra je už štvrtou v rade. Navyše Michalovčania majú v týchto stretnutiach hrozivé skóre 2:13. Zverenci trénera Petrželu sa najbližšie predstavia v sobotu 21. apríla v Dubnici, doma ich opäť uvidíme v sobotu 28. apríla, kedy o 19.30 privítajú na svojej pôde celok Rimavskej Soboty.

Stretnutie sa skoro ani nezačalo a hostia už mohli viesť. V 2. minúte sa totiž rútil ich útočník Tomko sám na Brudňáka, jeho strela však tesne minula bránu. O päť minút neskôr mohlo zahrmieť aj na druhej strane, keď si strieľaný center Waseema skoro zrazil do brány P. Moravčík. V 11. minúte sa domáci už tešili, keď center Waseema posunul Škvarka, no gól Uškoviča neplatil pre postavenie mimo hry. Hneď z následného útoku zapršalo na druhej strane. Po akcii z ľavej strany sa dostal k lopte Tomko, ktorý tentoraz už nezaváhal. Domáci futbalisti odpovedali priamym kopom Gamkrelidzeho, no jeho strela tesne minula bránu. V 20. minúte sa však už hráči MFK Zemplín tešili z gólu. Center Ceesaya zrazil Uškovič a Kunca z päťky obstrelil golmana hostí. Útočník domácich sa mohol presadiť aj tesne pred prestávkou, jeho strelu však zrazila obrana Mikuláša na rohový kop.

Druhý polčas priemerného zápasu veľa vzruchu nepriniesol. Prvá desaťminútovka priniesla iba strely Hořavu či Jakubča, ktoré tesne minuli bránu hostí. V 61. minúte vyšla hosťom ojedinelá akcia, keď si na center z ľavej strany nabehol Labaška a hlavou prekonal bezmocného Brudňáka. Tréner Petržela na tento moment zareagoval dvojitým striedaním, keď nevýrazných Škvarku a Jakubča nahradili Kovaľ s Dankom. Ten sa hneď po svojom príchode na ihrisko mohol aj strelecky presadiť, no jeho štipľavú jedovku brankár Šavol s námahou kryl.  O päť minút neskôr odvracal nepríjemný center Waseema pred bránkovou čiarou Kubus. V 76. minúte už hostia viedli o dva góly, keď na rohový kop Labašku najvyššie vyskočil Labun a hlavou poslal nekompromisne loptu do Brudňákovej siete. Minútu pred koncom ešte spálil tutovku Tomko, no to nič nezmenilo na tom, že MFK Zemplín zaznamenal štvrtú prehru v rade a zverenci trénera Petrželu majú v týchto štyroch stretnutiach hrozivé skóre 2:13!!!

MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš 1:3 (1:1)

Góly: 19. D. Kunca – 12. P. Tomko, 61. Labaška, 76. T. Labun.

ŽK: J. Hořava, Waseem – Pastva, P. Moravčík, Labun.

Rozhodoval: Špaček – 820 divákov.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Waseem, Hottek, Dargaj, A. Ceesay – Škvarka (64. S. Danko), J. Hořava, Jakubčo (64. Kovaľ), Gamkrelidze – Uškovič (77. L. Forgáč), D. Kunca. Tréner V. Petržela.

MFK TATRAN: M. Šavol - P. Moravčík (46. Balluch, 80. Božkovič), T. Labun, Šupej, Janec - Rezer, M. Pastva, Fótyik, Kubus - P. Tomko, Labaška (90. Paděra). Tréner P. Kurek.

Najbližší program MFK Zemplín:

Sobota 21. apríla o 16.00 hod.: Dubnica - Michalovce (26. kolo)

Sobota 28. apríla o 19.30 hod.: Michalovce - Rimavská Sobota (27. kolo)

Nedeľa 6. mája o 10.30 hod.: FC Petržalka - Michalovce (28. kolo)



Uverejnené: 17.04.2012 22:07:08
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.