files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kedy sa zastaví pád ???

Futbalisti MFK Zemplín po dvoch minulotýždňových prehrách padajú v tabuľke II. ligy nadol. Viac ako tieto prehry bolí spôsob ako ich dosiahli. Hlavne debakel 0:4 na trávniku rezervy corgoňligového Ružomberka je pre michalovského fanúšika ako pichnutie nožom do srdca. Kedy sa konečne zastaví jesenný pád MFK? Nájde sa niekto, kto ho zastaví? Nenastal po tejto zdrvujúcej prehre čas pre zmenu na trénerskej stoličke?  

Vonku iba „poloviční“

Futbalisti MFK Zemplín kráčajú v jarnej časti II. futbalovej ligy od desiatich k piatim. Túto časť začali dvoma remízami (v Moldave 1:1 a doma s Dolným Kubínom 0:0), kde však mali bodovať naplno. Po domácej výhre 4:0 nad Lučencom sa zdalo, že družstvo sa dostáva do pohody, no opak bol pravdou. Dve prehry v Senci 1:2 a v Ružomberku 0:4 z ktorých bolia oči, ukázali tímu pravdivé zrkadlo. Domáce zápasy ešte ako tak ujdú (okrem výnimiek ako zápas s Dolným Kubínom), no keď zverenci trénera Petrželu prekročia hranicu Michaloviec, sú iba polovičným mužstvom. Tento fakt nezmenila ani obmena kádra počas zimnej prestávky.

Takejto radosti v tábore MFK je čoraz menej

Jesenný pád sa nezastavil

A tak sa to dobre rozbehlo. MFK Zemplín bol totiž po jedenástom kole, čiže po tretine súťaže na prvom mieste. Potom však nastala v tíme kríza, z ktorej sa družstvo ešte stále nespamätalo. Od tej doby vyhrali zverenci trénera Petrželu z dvanástich zápasov iba dva !!! Aj to nad financiami zdecimovanou Petržalkou a posledným Lučencom. V tabuľke tak zákonite klesli na piate miesto a na vedúcu Myjavu majú stratu priepastných sedemnástich bodov!!! Príde nejaká zmena už pred sobotňajším zápasom s neohrozeným lídrom, alebo bude pokračovať tohtosezónny pád aj naďalej?

Príde konečne zmena?

Výsledky z konca jesennej a z jarnej časti ukazujú, že družstvo je v kríze. Z nej sa musí dostať vlastnými silami. Podľa nášho názoru musí prísť nejaká zmena, nový impulz, ktorý by družstvo opätovne naštartoval. Je totiž jasne vidno, že tréner Petržela nedostáva zo svojich hráčov na ihrisku maximum. Výsledky, ale hlavne herná fazóna tímu hovoria pre to, aby sa nejaká zmena naozaj udiala. Keďže vedenie nemôže v rozbehnutej sezóne vymeniť polovicu kádra, ako jednoduchšia alternatíva sa zdá výmena na trénerskej lavičke. Bude štvorgólový debakel klincom do rakvy renomovaného českého odborníka, ktorý na lavičke MFK Zemplín účinkuje od začiatku minulej sezóny?


Nepriaznivá séria MFK Zemplín v kocke

Jesenná časť:

12.kolo: Lučenec - Michalovce 2:0 (1:0)

13.kolo: Michalovce - Ružomberok B 2:3 (1:2)

14.kolo: Myjava - Michalovce 3:0 (1:0)

15.kolo: Michalovce - Dubnica 0:0

16.kolo: Rimavská Sobota - Michalovce  4:3  (1:0)

17.kolo: Michalovce - Petržalka  1:0  (1:0)

18.kolo: Podbrezová - Michalovce 3:1 (1:1)


Jarná časť:

19.kolo: Senec - Michalovce 2:1 (0:0)

21.kolo: Moldava nad Bodvou - Michalovce 1:1 (1:1)

22.kolo: Michalovce - Dolný Kubín 0:0

23.kolo: Michalovce - Lučenec 4:0 (1:0)

24.kolo: Ružomberok B - Michalovce 4:0 (3:0)


Bilancia z posledných dvanástich zápasov:

2 - výhry

3 - remízy

7 - prehier

Počet bodov: 9

Skóre: 13:22

Peter Brendza 



Uverejnené: 09.04.2012 14:37:03 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.