files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Rozbehnuté Sečovce naďalej na víťaznej vlne

Hádzanári HK Sečovce si poradili v zápase 19. kola I. ligy na domácej palubovke s rezervou extraligovej Považskej Bystrice a po víťazstve 35:17 si udržali tretiu priečku v tabuľke. Toto víťazstvo bolo pre prvoligového nováčika už tretie v rade. Zverenci trénera Víta Telekyho najbližšie stretnutie absolvujú až v sobotu 14.4., kedy odohrajú zápas na palubovke vedúcej Modry. Na domácej pôde sa opäť predstavia v sobotu 21.4., keď v tradičnom čase o 18.00 privítajú Malacky.

Mali im čo vracať

Hádzanári prvoligového nováčika privítali v sobotu na svojej palubovke súpera, ktorému mali čo vracať. V stretnutí 8. kola totiž na palubovke rezervy Považskej Bystrice prehrali 20:34, no viac ako výsledok ich mrzel divoký priebeh stretnutia, na ktorý doplatili zraneniami Rusnák, či Regenda a červenými kartami Capík i Mandžák. „Je pravda, že náš prvý s týmto súperom bol dosť divoký, na čo sme doplatili zraneniami, či červenými kartami. Viac ako výsledok ma v tomto stretnutí mrzel jeho priebeh. Podľa mňa k nám súper prišiel so strachom z odvety, no som veľmi rád, že chlapci sa k ničomu neznížili a súperovi všetko vrátili vysokou výhrou a výborným výkonom, za ktorý si zaslúžia pochvalu,“ uviedol lodivod HK Sečovce Vít Teleky po osemnásťgólovej výhre 35:17 svojho tímu. „Súper nám kládol odpor, možno do 5. minúty, potom sme od neho odskočili. Vychádzali sme zo zabezpečenej obrany, z ktorej sme vychádzali do protiútoku. Dá sa povedať, že o svojom víťazstve sme rozhodli už v prvej polovici stretnutia. Ako som povedal, chlapci splnili moje pokyny a vysokým víťazstvom sa odvďačili skvelému publiku,“ podotkol kormidelník prvoligového nováčika, ktorý už mal k dispozícii aj pre zranenie nohy laborujúceho ostrostrelca Mandžáka. „Miro ešte nie je po zranení v optimálnej pohode, no som rád, že sa pomaly dáva zdravotne do poriadku a v závere sezóny sa nám určite zíde.“

Tretie víťazstvo v rade

Pre prvoligového nováčika bolo víťazstvo nad rezervou Považskej Bystrice už tretím v rade, keďže dva týždne predtým zdolali na vlastnej pôde Martin (34:15) a minulé kolo triumfovali aj na palubovke Stupavy (30:26). Týmito troma víťazstvami sa Sečovčania posunuli na tretie miesto tabuľky, čo je vysoko nadplán ambíciám, ktoré si dal klub pred začiatkom sezóny. „Tretie miesto v tabuľke ma veľmi teší, pretože pred sezónou bola naším prioritným cieľom záchrana. Terajšie umiestnenie je tak výrazný nadplán,“ skonštatoval Teleky, ktorého mrzí fakt, že jeho družstvo čaká trojtýždňová prestávka. „Je to obrovská škoda, pretože momentálne sme dobre rozbehnutí a teraz nás čaká dlhšia prestávka,“ dodal kormidelník Sečoviec. My len dodajme, že Sečovčania sa v súťažnom stretnutí najbližšie predstavia v sobotu 14. apríla, kedy odohrajú zápas na pôde vedúcej Modry. Doma sa opäť predstavia v sobotu 21.4, keď o 18.00 privítajú Malacky.   

Štatistika zo zápasu:

HK Sečovce - MŠK Považská Bystrica B  35:17 (19:8)

Pok. hody: 1/1-2/1. Vylúčení: 5-3. Rozhodovali: Milan Harman, Marián Harman

Sečovce: Kľučar, Serečun, Moskurjak - Capík 1, Dani 4, Kačmar 1, Šiška 4, Regenda 2, Kotolos 1, Cibere, Oblažný 3, Mandžák 2, Piskay 1, M. Urban 6, Rusnák 9/1.

Peter Brendza



Uverejnené: 26.03.2012 17:25:10 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.