files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín pod umelým osvetlením vyhasol

Futbalisti MFK Zemplín vo svojej jarnej domácej premiére remizovali s Dolným Kubínom 0:0. Historická premiéra pod umelým osvetlením tak zverencom trénera Petrželu nevyšla. V slabom zápase sa totiž domáci hráči zmohli len na pár striel spoza šestnástky, ktoré spoľahlivý golman Dolného Kubína Ivan Trabalík pochytal. Futbalisti MFK Zemplín sa doma predstavia aj o týždeň, keď v sobotu 31.3. o 17.30 privítajú celok Lučenca.

Umelé osvetlenie, ktoré sa na futbalovom štadióne nainštalovalo počas zimnej prestávky uvidelo vo svojej premiére iba slabý futbal, ktorý početnú divácku kulisu (2530 divákov, čo je rekordná návšteva v tomto ročníku) veľmi nenadchol. Domáci hráči si totiž počas celého stretnutia proti niekedy aj s desiatim brániacim hosťom vypracovali iba jednu čistú gólovú príležitosť. V siedmej minúte sa prvýkrát ukázal Kovaľ, keď sa preštrikoval obranou hostí a jeho slalom zastavil tesne pred pokutovým územím nedovolením zákrokom hosťujúci Sivčevič, ktorý za svoj zákrok uvidel žltú kartu. V 28. minúte mohol Kovaľ skórovať opäť, jeho tvrdú strelu však Trabalík v bránke Dolného Kubína s námahou vyrazil a následne si poradil aj s dorážkou Uškoviča. Brankár hostí sa vyznamenal aj o dve minútu neskôr, keď zneškodnil strelu Ruskovského.

Aj druhý polčas hradby Oravákov úspešne odolávali útokom MFK Zemplín. V 69. minúte mohla otvoriť skóre útočná posila MFK Róbert Rák, jeho zrazená strela ale tesne minula hosťujúcu svätyňu. O štyri minúty neskôr vychytal golman hostí Trabalík aj Kuncu, ktorý tvrdo namieril spoza šestnástky. V 77. minúte si domáci vypracovali jedinú čistú gólovú príležitosť, no striedajúci Škvarka v nej trafil iba vybiehajúceho brankára hostí. V závere sa trochu osmelili aj Kubínčania, ktorý sa dostali hneď do dvoch dobrých streleckých príležitostí. Najprv v 80. minúte vo výbornej pozícii prestrelil bránu domácich Jašica a potom golman Bréda vychytal Kosoviča. Keďže si na michalovskom štadióne loptu do brány cestu nenašla ani raz, súpera sa v premiére pod umelým osvetlením rozišli bezgólovou remízou.

MFK Zemplín Michalovce - MFK Dolný Kubín 0:0

ŽK: 56. Hottek, 77. Kovaľ - 8. Sivčevič, 43. Kosovič, 53. Ujčík, 58. Demko, 75. J. Čarnota

Rozhodoval: Jaška - 2 530 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Krmpotič, Hottek, Korijkov, Jakubčo - Ruskovský (58. Škvarka), J. Hořava, Kovaľ (83. Gamkrelidze), S. Danko (58. D. Kunca) - Rák, Uškovič

MFK: I. Trabalík - J. Čarnota, Jurky, Drengubiak, Holub - J. Podolský, Demko, Sivčevič (76. Jašica), Dolinajec (81. Stupak) - Kosovič, Ujčík (60. M. Gejdoš)

fotogalériu pripravujeme



Uverejnené: 24.03.2012 22:41:10
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.