files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín zvíťazil na Spiši rozdielom triedy

Jednoznačné víťazstvo 3:0 dnes popoludní dosiahli druholigoví futbalisti MFK Zemplín Michalovce na pôde treťoligového FK Spišská Nová Ves. Skóre stretnutia, ktoré sa hralo na umelej tráve, otvoril v 18. minúte kanonier Zemplínčanov Róbert Rák strelou pod brvno po centri, ktorý predĺžil na zadnú tyč hlavou Uškovič. Krátko po hodine hry predviedli krásnu akciu Rák s Uškovičom a druhý menovaný upravil na 0:2. V 64. minúte viedli hostia už rozdielom triedy, Uškovič po individuálnej akcii, keď obišiel aj brankára Spišiakov, stanovil výsledok zápasu na 0:3.


FK Spišská Nová Ves - MFK Zemplín Michalovce 0:3 (0:1)

Góly: 18. Rák, 61. Uškovič, 64. Uškovič

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Waseem, Krmpotič, Korijkov (46. Hottek), A. Ceesay - D. Kunca (46. Gamkrelidze), J. Hořava (83. Dargaj), Škvarka (75. Mihok), Ruskovský (75. S. Danko) - Rák, Uškovič (75. O. Špilár)

Tréner MFK Zemplín Michalovce Vlastimil Petržela: "Chlapci pristúpili k stretnutiu veľmi dobre. Hralo sa na kvalitnom ihrisku, keďže v Spišskej Novej Vsi majú nový umelý trávnik. Súper bol snaživý, my sme si schuti zahrali, strelili tri góly a množstvo ďalších príležitostí sme nepremenili. Zápas sme brali ako generálku na majstrovskú súťaž, aj keď si myslím, že o týždeň doma hrať nebudeme. Kvôli drobnému zraneniu dnes nenastúpil Róbert Kovaľ a chýbal aj Peter Jakubčo, ten však už trénuje a zajtra by mal nastúpiť za B - mužstvo v Stropkove. Stopér Luboš Hruška sa podrobí ďalšej operácii, takže jarná časť súťaže je pre neho stratená."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 03.03.2012 21:11:07 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.