files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v sobotu nehrá

Členovia výkonného výboru Únie ligových klubov (ÚLK), riadiacieho orgánu dvoch najvyšších slovenských súťaží, v pondelok schválili odloženie prvého jarného, celkovo 19. kola II. ligy 2011/2012, z pôvodného termínu 3., resp. 4. marca na stredu 4. apríla 2012.

Dôvodom je zlé počasie a nevyhovujúci stav hracích plôch na futbalových štadiónoch mužstiev druhej ligy, ktorý je momentálne možno horší ako pred týždňom, keď sa rozhodlo o neuskutočnení úvodného jarného kola Corgoň ligy. S týmto naším dnešným rozhodnutím súhlasili takmer všetky druholigové kluby. Z tých tímov, ktoré mali hrať počas nastávajúceho víkendu v domácom prostredí, to bolo päť zo šiestich mužstiev. Ružomberský B-tím hráva domáce duely na umelej tráve, takže v ich prípade to nehralo nejakú podstatnú úlohu," uviedol v pondelok popoludní pre agentúru SITA riaditeľ ÚLK pre II. ligu Dušan Keketi a dodal: "Začiatok jarnej časti druhej najvyššej slovenskej súťaže bude v sobotu 10. marca, keď sú podľa pôvodného rozpisu súťaže na programe duely 20. kola II. ligy." 


Program prvého jarného, celkovo 20. kola druhej najvyššej slovenskej futbalovej súťaže - II. ligy 2011/2012 (pôvodne plánované úvodné, celkovo 19. kolo jarnej časti II. ligy, odložila Únia ligových klubov z 3., resp. 4. marca na stredu 4. apríla):
Sobota, 10. marca:
ŽP Šport Podbrezová - ŠK SFM Senec, MŠK Rimavská Sobota - MFK Dolný Kubín, MFK Dubnica - FK LAFC Lučenec (všetky o 14.30 h), MFK Zemplín Michalovce - MFK Tatran Liptovský Mikuláš (17.30)

Nedeľa, 11. marca: FC Petržalka 1898 - FK Bodva Moldava nad Bodvou (10.30), TJ Spartak Myjava - MFK Ružomberok "B" (14.30)

Tréner MFK Zemplín Michalovce Vlastimil Petržela o odložení prvého jarného kola:

"Nám to bolo prakticky jedno. Terény nie sú vyhovujúce, preto je zbytočné hrať na ľade a blate. Ja som radšej, keď sa futbal hrá v teplom počasí a na kvalitnom ihrisku. Vyzerá to tak, že nebudeme hrať ani o dva týždne doma s Liptovským Mikulášom, pretože naše hlavné ihrisko je stále pod snehom. V jednaní je odohratie prípravného duelu na pôde Spišskej Novej Vsi túto sobotu a chceli by sme ho odohrať už na prírodnej tráve."

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 28.02.2012 13:38:35 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.