files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín remizoval s corgoňligovou Senicou

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v prípravnom duely, na myjavskej umelej tráve, proti corgoňligovej Senici 1:1. O jediný presný zásah Michalovčanov sa postaral v 41. minúte Gamkrelidze, ktorý vyrovnával na 1:1. Pre zverencov trénera Petrželu je to v príprave na jarnú sezónu už tretia remíza, keď predtým remizovali v Moldvave (0:0) aj doma s Prešovom (1:1). My len dodajme, že okrem troch remíz zaznamenali zverenci trénera Petrželu aj jednu prehru, keď nestačili na Banskú Bystricu (0:1). Futbalisti MFK Zemplín odohrajú ďalší prípravný zápas už v piatok 27.1., keď o 11.00 nastúpia na umelej tráve Lokomotívu Trnave proti trnavskému Spartaku.

Jediný presný zásah MFK Zemplín zaznamenal Giorgio Gamkrelidze

V Myjave sa hralo veľmi kvalitné stretnutie s množstvom šancí na oboch stranách. Obidve mužstvá hrali produkovali rýchly a agresívny futbal. Úvodný gól duelu padol krátko po polhodine hry a vsietili ho domáci futbalisti, keď sa z rohu šestnástky presadil český legionár v senickom drese Petr Hošek. Odpoveď hostí prišla o osem minút nato, po chybe v obrane corgoňligistu prekonal gólmana Maleca Georgii Gamkrelidze. Aj v druhom polčase pokračoval výborný futbal, mužstvá sa naďalej dostávali do gólových príležistostí, ale gól sa im už streliť nepodarilo. Na michalovskej strane zahodili tutovky striedajúci mladíci Oliver Špilár, Róbert Kovaľ a Dominik Kunca, ktorý spálil najväčšiu šancu, keď zblízka netrafil domácu svätyňu.

FK Senica - MFK Zemplín Michalovce 1:1 (1:1)

Góly: 33. Hošek - 41. Gamkrelidze

FK: Malec - R. Diviš, R. Pillár, Šíma, Janso - Wijlaars, Križko, Hošek, Alex, Kalabiška - Blackburn

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak (46. Bréda) - Korijkov, Krmpotič, Hottek, Nohýnek (46. Jakubčo) - Škvarka (46. Kovaľ), J. Hořava (65. Mihok), Ruskovský (46. Dargaj) - Rák (46. O. Špilár), T. Chovanec (46. D. Kunca), Gamkrelidze (46. S. Danko)

Zdroj: mfk zemplín



Uverejnené: 25.01.2012 18:53:59 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.