files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovské basketbalistky vyučovali

Basketbalistky 1. BK-D Michalovce si v zápase 10. kola poradili na domácej palubovke s celkom Bardejova, ktorý vyprevadili domov s vysokou prehrou 94:25. Zverenky trénera Janošova sú v tabuľke II. basketbalovej ligy skupina Východ na druhom mieste, keď za vedúcim Tydamom Košice zaostávajú o dva body, lenže majú zápas k dobru. V nasledujúcom kole cestujú dievčatá práve na palubovke tohto celku, doma ich diváci budú môcť vidieť až v sobotu 18.2. keď privítajú celok Unionu Košice.

Michalovce A – Bardejov  94 : 25 ( 22:10, 21:7, 25:0, 25:8)

1. BK-D: Jurašková 34, Maľuková 16, V.Vargová 10, Regendová 9, P.Vargová 8, Priščáková 8, Fecková 4, Jančárová 2, Lipková 2, Mrázová.

Doskoky: Maľuková 9, V.Vargová 6

Zisky: Priščáková 12, Lipková 9

 

Tréner 1. BK-D Ladislav Janošov: "Posledné družstvo tabuľky s mladým kádrom, nemohlo byť v tomto zápase dostatočne silným súperom pre naše ženy, ale keď po dvoch minútach hostky viedli 0:6 , zdalo sa, že by mohli zápas odohrať  celkom sympatickým spôsobom. Pravdou ale bolo, že hostky namiesto toho, aby pokračovali v snahe ukazovať  čo najviac svoje určité basketbalové danosti, začali byť napodiv smelšie tam, kde to nebolo sympatické ... Chytali svoje protihráčky za ruky, za dresy, pri každom kontakte jojkali, či vykrikovali, akože sú faulované, niekedy aj v momente, kedy ani nebol kontakt a nechýbali z ich strany ani niektoré neslušné slová . Takýmto spôsobom sa hosťujúcim dievčatám v prvom polčase darilo dosť často oklamať aj rozhodcov, ktorí im niekedy  odpustili aj veci, ktoré nebolo potrebné odpúšťať ... Hostky podporované aj radami niektorých dosť neobjektívnych rodičov v hľadisku, sa potom venovali čoraz  menej hre a viac prezentácii toho, čo sme veľmi nechceli vidieť. Naše ženy  mali obdivuhodnú trpezlivosť s týmito hostkami a napodiv ich šetrili aj tam, kde mohli viac pritvrdiť, neznížili sa však k tomu, aby dievčatá z Bardejova prevalcovali, ale dovolili im skoro počas  celého zápasu aj trocha  hrať... A zmilovali sa nad nimi aj v tom, že im nenasúkali stovku... Kedže po prvom polčase mali naše ženy trocha zdvihnutú hladinu adrenalínu, v tretej štvrtine ukázali hostkám, čo s nimi mohli v tomto zápase urobiť, keď im nasúkali 25 : 0, dovolili im počas celej štvrtiny prakticky len  raz vystreliť a pritom ešte niektoré nádherné akcie na jeden dotyk, po troch štyroch prihrávkach medzi našimi hráčkami, v koši neskončili. V tejto štvrtine naše hráčky doslova vyučovali súpera v basketbalovom myslení, rýchlosti i technickej zručnosti, či to však pre súperky bolo inšpirujúce, ukáže až čas ..."



Uverejnené: 23.01.2012 22:38:50 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.