files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hľadáme mladé športové talenty Slovenska

 

Nadácia TV JOJ a Nadácia Allianz vyhlasujú druhý ročník celoslovenského výberu športovo talentovaných žiakov vo veku od 10 do 15 rokov. Chceme podporiť mladých športovcov z akejkoľvek obce,  či mesta na Slovensku, ktorí dosahujú vo svojej vekovej kategórii nadpriemerné výkony a majú ambíciu porovnať si svoje sily s rovesníkmi na medzinárodných súťažiach. Šancu majú jednotlivci aj športové tímy.  

Generálnym partnerom projektu je poisťovňa Aegon, partnermi projektu sú Nadácia Slovenskej sporiteľne, Adidas miCoach a PO CAR Prešov. 

Oficiálnu prihlášku a podmienky pre zaradenie do užšieho výberu nájdu uchádzači o zaradenie do top tímu 2012 na web-stránkach Nadácie TV JOJ (www.nadacia.joj.sk). Uzávierka prihlášok bude 31. marca 2012. O tom, ktorí mladí športovci z rôznych kútov Slovenska získajú sponzorský dar a mediálnu podporu pre šk. rok 2012/2013 rozhodne športová superporota, ktorú tvoria známi a úspešní slovenskí športovci a osobnosti športového spravodajstva TV JOJ – historicky najúspešnejší tréner hokejovej reprezentácie SR a držiteľ zlatej medaily z MS Ján Filc, majster sveta v zápasení, bronzový účastník OH a jeden z najúspešnejších slovenských športovcov Jozef Lohyňa, najväčšia osobnosťslovenského plávania, viacnásobná majsterka sveta a medailistka z OH Martina Moravcová, vedúci športovej redakcie TV JOJ Peter Hollý a divákmi najoceňovanejšia športová moderátorka TV JOJ Lenka Čviriková - Hriadelová. 

Mená tých najlepších oznámime v auguste 2012. Mediálnu kampaň sledujte od 1. januára 2012 na televíznych staniciach TV JOJ a TV Plus, v denníkoch Nový  čas, Plus 1 deňa Hospodárske noviny, v týždenníkoch Plus7 dní a Život, vo vysielaní FUN Rádia, Rádia Expres a na web-stránkach Nadácie TV JOJ (www.nadacia.joj.sk). 


Základné informácie o projekte:  

Cieľom projektu Mladé športové talenty Slovenska (MŠTS) je utvoriť pre perspektívnych športovcov vo vekovej skupine 10 – 15 rokov také podmienky na športovú prípravu, aby mohli štartovať na významných medzinárodných športových podujatiach, úspešne reprezentovať Slovensko a vo veku 15 rokov uchádzať sa o zaradenie do Juniorského olympijského tímu Slovenska, ktorého gestorom je Slovenský olympijský výbor.

Cieľom Nadácie TV JOJ je adresovať finančnú, marketingovú a mediálnu podporu športovcom, ktorých výsledky sú v slovenskom meradle nadpriemerné a ktorí majú potenciál úspešne reprezentovať Slovensko na Olympijských hrách, Majstrovstvách sveta, Majstrovstvách Európy a špičkových medzinárodných šampionátoch,  či podujatiach. Žiadosť o finančnú podporu do maximálnej výšky 1500 € môžu podať len občania SR, riadne registrovaní športovci vo veku od 10 do 15 rokov. Všetky informácie o činnosti Nadácie TV JOJ a o aktuálnych projektoch nájdete na webe www.nadacia.joj.sk.  Nadácia TV JOJ Pomáhame tým, ktorí sa snažia



Uverejnené: 23.01.2012 11:07:46 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.