files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

WinLand Cup láka svojim kvalitným obsadením

Počas víkendu od piatka do nedele sa v Mestskej športovej hale uskutoční druhý ročník hádzanárskeho turnaja mužov winLand Cup, na ktorom sa okrem domáceho tímu zúčastní aj poľský Mielec, maďarská Tatabanya a Dukla Praha.

Turnaj ponúka kvalitné obsadenie

Hádzanári Hc winLand Michalovce sa v príprave na jarnú časť extraligovej sezóny zatiaľ stretli s Košicami a počas tohto týždňa si dvakrát zmerali sily s poľským Mielcom, ktorému síce dvakrát podľahli (28:35 a 31:35) no výsledky v tejto časti prípravy ešte nie sú pre trénera tímu Pavla Jana prvoradé. "Prípravné zápasy slúžia nato, aby sa družstvo zohralo a to chcem aj ja. Teraz mi prioritne nešlo o výsledky, mojim účelom bolo dať príležitosť všetkým hráčom. Na winLand Cupe to však bude iné. Chceme našim divákom ukázať kvalitnú hádzanú a do každého zápasu pôjdeme s cieľom vyhrať," skonštatoval na margo doterajšej prípravy tréner winLandu Pavol Jano, ktorého zverenci budú môcť Tauronu Stall Mielec vrátiť prehru, keďže tento poľský tím sa takisto zúčastní winLand Cupu. "Druhý ročník turnaja sľubuje vynikajúcu účasť. Okrem nás sa na ňom zúčastní maďarská Tatabanya, Dukla Praha a práve Stall Mielec. Ide všetko o ťažkých súperov, pretože našou prioritou tu bolo pritiahnuť takéto tímy. Diváci sa majú načo tešiť."

Výborná previerka

Počas víkendu sa naozaj diváci majú načo tešiť. Všetky tímy, ktoré sa winLand Cupu zúčastnia sú totiž vo svojich ligách v popredí. Ako je známe michalovský extraligový nováčik momentálne okupuje štvrtú priečku tabuľky. Na rovnakej priečke je aj Stall Mielec v poľskej Ekstraklase a takisto aj maďarská Tatabanya v Budapest Bank League. Jediným, kto zo štvrtého miesta vyčnieva je Dukla Praha, ktorá je po jesennej časti lídrom českej extraligy. "Všetko sú to kvalitné tímy, čo potvrdzujú aj vo svojich ligách. Turnaj bude pre nás výbornou previerkou a ja dúfam, že divákov nesklameme a zabojujeme, o čo najlepšie umiestnenie," dodal lodivod winLandu. O tom, že zúčastnené tímy berú tento turnaj vážne svedčí aj to, že do Michaloviec prídu v plnom zložení. Podľa našich informácii Mielcu nebude chýbať ani jeden hráč, Tatabanya zase pricestuje iba bez reprezentanta Gergely Harsanyiho a v jej radoch sa objaví aj naturalizovaný Kubánec Ivo Diaz, ktorý je bývalým reprezentantom Maďarska.

Program winLand Cupu:

Piatok 20.1.2012

16.30: Dukla Praha - Tauron Stall Mielec

18.30: Hc winLand Michalovce - Tatabánya Carbonex

Sobota 21.1. 2012

16.30: Tauron Stall Mielec - Tatabánya Carbonex

18.30: Hc winLand Michalovce - Dukla Praha

Nedeľa 22.1. 2012

16.30: Tatabánya Carbonex - Dukla Praha

18.30: Hc winLand Michalovce - Tauron Stall Mielec

Peter Brendza



Uverejnené: 19.01.2012 19:15:00 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.