files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla neuspela na ľade Senice

Hokejisti HK Dukla Michalovce prehrali v zápase 12. kola nadstavbovej časti I. hokejovej ligy na ľade Senice 3:5. O presné zásahy Dukly sa postarali Gašpar, Slovák a Kadlubiak. Ďalšie stretnutie odohrajú zverenci trénera Vodilu v piatok 20.1. doma, keď o 17.00 privítajú Prešov.

 

Hokejisti Dukly začali zápas veľmi dobre, keď už v 4. minúte otvoril skóre počas presilovej hry Gašpar. Následne ešte mala Dukla v prvej desaťminútovke dve čisté šance, ktoré však už ostali nevyužité. V druhej polovici prvej tretiny sa hral vyrovnaný, dynamický hokej na oboch stranách. V 15. minúte sa domácim hráčom podarilo vyrovnať, keď sa po Hreusovej prihrávke presadil Vaškovič. V 18. minúte putoval na trestnú lavicu Boržík a jeho vylúčenie domáci potrestali vedúcim gólom, potom čo sa po druhýkrát v zápase presadil Vaškovič. Po tomto góle inkasoval golman Dukly Zdenko Kotvan 10 minútový osobný trest za protesty. O niekoľko sekúnd putoval na trestnú lavicu za faul Hančák a hostia tak mali ďalšiu možnosť presilovej hry. V nej však unikol Slovák, ktorého fauloval v čistej šanci Hreus, začo hlavný rozhodca nariadil trestné strieľanie. To Slovák premenil a vyrovnal tak na 2:2.

Podobná situácia sa zopakovala v druhej tretine na opačnej strane. Boržík fauloval Lantoša, ten však nariadené trestné strieľanie nepremenil. V 29. minúte už Senica viedla, keď sa po hrubej chybe hostí presadil Lantoš. Dukle sa v predposlednej minúte druhej časti podarilo vyrovnať. Po spolupráci Gašpara s Machom sa totiž presadil obranca Kadlubiak. Posledné slovo v záverečnej časti však mali domáci. Pätnásť sekúnd pred koncom druhej tretiny totiž Mikušovič nabil Škápikovi a ten prestrelil Kotvana. Dukla tak inkasovala gól do šatne.

Michalovčania sa na začiatku tretej tretiny snažili vyrovnať. V 46. minúte však putoval na trestnú lavicu Majeský a jeho vylúčenie potrestal Hreus piatim gólom. Následne domáci hráči začali brániť výsledok, čo sa im aj vďaka nedisciplinovanosti hráčov Dukly darilo. V stretnutí inkasovali Vodilovi zverenci dokopy 89 trrstných minút, dokonca až tri osobné tresty, keď boli vylúčení na desať minút Kotvan, Majeský a Minčák. Záver zápasu ešte spestrila potyčka medzi Reissmullerom a Majeksým, za ktorú dostali obaja hráči štvorminútové tresty.

Tréner Michaloviec Ján Vodila: "Diváci videli rýchle stretnutie, veľmi dobrej úrovne. My sme v ňom nevyužili spustu šancí, čo sa nám nakoniec aj vypomstilo. Poďla mňa, o víťazstve domácich rozhodol gól do šatne, ktorý sme inkasovali v závere druhej tretiny. Dostali sme síce päť gólov, no skoro všetky boli na našich chybách, povedal by som, že to boli dosť lacné góly. V záverečnej časti sme už výsledok nedokázali otočiť. V závere už chlapcom vzhľadom na priebeh zápasu tiekli nervy, čoho sa do budúcnosti musíme vyvarovať. Inkasovali sme totiž až priveľa trestov, čo však pripisujem aj priebehu zápasu. Ešte raz, škoda nevyužitých šancí, pretože výsledok mohol byť aj opačný"

HC Dukla Senica - HK Dukla Michalovce

Góly: 15. Vaškovič (Hreus, Šúrek), 18. Vaškovič (Hrues, Salajka) pres/1, 29. Lantoš (Mikušovič, Škápik), 40. Škápik (Mikušovič, Lezo), 48. Hreus (Zahumenský, Šúrek) pres/1 – 5. Gašpar (Opatovský, Kadlubiak) pres/1, 20. Slovák trest. strieľ., 39. Kadlubiak (Mach, Gašpar)

Vylúčení: 7:10, navyše Kotvan, Majeský 10.min. NESP_H, Minčák 10+DKZ. Presilovky: 2:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Krist - P.Tvrdoň, M.Tvrdoň. Divákov: 475

Senica: Kristín - Škápik, Reissmüller, Salajka, Šedivý, Pavešic, Janík, Hrajnoha, Zahumenský - Lantoš, Lezo, Šúrek - Šúrek, Hreus, Vaškovič - Mikolášek, Šimek, Cibulka - Tonhauser, Šebesta, Král.

Michalovce: Kotvan - Boržik, König, Kadlubiak, Hančák, Šeliga, Mucha - Majeský, Minčák, Opatovský - Drotár, Gašpar, Mach - Slovák, Fajčák, Králik - Kovaľ, Halás, Pavličko.

Ďalší program Dukly v nadstavbovej časti:  11. kolo:  13.kolo: Piatok 20.1. o 17.00 Michalovce - Prešov. Nedeľa 22.1. Vsunutý zápas Michalovce - SR 20. 14.kolo: Utorok 24.1. Topoľčany - Michalovce. 15.kolo: Piatok 27.1. o 17.00 Michalovce - Bardejov. 16.kolo: Utorok 31.1. Piešťany - Michalovce. 17.kolo: Piatok 3.2. o 17.00 Michalovce - Spišská Nová Ves. 18.kolo: Nedeľa 5.2. Detva - Michalovce.



Uverejnené: 17.01.2012 19:47:21 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.