files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V zemplínskom derby výhra winLandu

Hádzanári Hc winLand Michalovce zvíťazili v osemfinále Slovenského pohára na palubovke svojho zemplínskeho rivala zo Sečoviec vysoko 25:13, hoci po prvom polčase bol stav 10:10. V druhom polčase však domáci hádzanári aj vinou toho, že hrali viacero minút oslabení ,zmohli na strelenie iba troch´gólov a to rozhodlo o tom, že winLand postúpil do štvrťfinále SP. Svojho súpera, ktorý vzíde z kvarteta tímov Tatran Prešov, Nové Zámky, Považská Bystrica a Košice spoznajú Michalovčania už zajtra, kedy sa v sídle SZH vyžrebuje štvrťfinále SP.

HK Sečovce - Hc winLand Michalovce 13:25 (10:10)

Pok. hody: 2/1 - 3/3

Vylúčení: 9 - 3.

ČK: 2-0 (33. Petraško za tri vylúčenia, 48. Mandžák za hrubý faul)

Rozhodovali: Klimko, Klus

Divákov: 500

Sečovce: Serečun, Kľučar - Capík, Tabačko, Dani, Maroš Šiška 1, Marek Šiška 1, Regenda 1, Petraško 3, Kužma, Žuffa 1, Oblažný, Mandžák 3, Piskay 2, Mar. Urban 1/1, Lorinc.

Michalovce: Bumbera, Popčák, Kolpak - Kučer 3, Kollár 1, Frajkor 7/3, Holdoš, Babjak, Gamrát 4, Orlovský 6, Miňo 4, Čorej, Tibulevyč.

Do štvrťfinále SP postúpil Hc winLand Michalovce

Prvý polčas osemfinále Slovenského pohára, ktoré dalo dokopy dva zemplínske celky bol vyrovnaný. Obe družstvá sa striedali vo vedení. Skóre zápasu otvoril domáci ostrostrelec Mandžák. Potom sa vedenie striedalo ako na hojdačke, každé družstvo chvíľu viedlo. Zlom mohol nastať v 20. minúte, keď hostia bol stav 6:8 a navyše domáci hráč Lorinc dostal dvojminútový trest. Hostia však presilovku zahrali zle a Sečovce po góloch Regendu a Mandžáka vyrovnali na 8:8. Do konca prvého polčasu na potom obe družstvá od sebe neodrthli. Tesne pred koncom videl dvojnásobný trest Petraško a spolu s ním si išiel na dve minúty oddýchnúť po tvrdom faule aj Mandžák.

V druhom polčase sa už taká vyrovnaná hádzaná nehrala. Domáci hráči už na začiatku druhého dejstva prišli o tvorcu hry Petraška, ktorý bol vylúčený za tri dvojminútové tresty a to bolo pre zápas zlomové. WinLand sa chytil šance a jeho náskok narástol až na  konečných dvanásť gólov, keď zvíťazil 25:13. V nervóznom závere videl ešte červenú kartu za hrubý faul aj domáci Mandžák. Prvoligista podal dobrý výkon hlavne v prvom polčase, v druhom však aj kvôli viacerým vylúčeniam nedokázal držať s winLandom krok. Treba podotknúť, že po viacerých vylúčeniach cítili Sečovčania krivdu, no takisto aj to, že s troma gólmi počas jedného polčasu sa nevyhráva.

Súhrn výsledkov utorkových osemfinálových stretnutí Slovenského pohára v hádzanej mužov (hralo sa na jeden zápas):

TJ Slovan Modra - ŠKP Bratislava 22:24 (13:12)
Do štvrťfinále postúpil ŠKP Bratislava

TJ Strojár Malacky - HC SPORTA Hlohovec 16:36 (9:16)
Do štvrťfinále postúpil Hlohovec

MHK Martin - HK Topoľčany 30:31 (14:14)
Do štvrťfinále postupujú Topoľčany

HK Sečovce - HC winLand Michalovce 13:25 (10:10)
Do štvrťfinále postupujú Michalovce




Uverejnené: 14.12.2011 22:45:51
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.