files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Ďalší úspešný víkend 1. BK-D

Michalovské basketbalistky si  aj cez tento víkend s chuťou zopakovali úspešné vystúpenie spred dvoch týždňov, keď teraz pre zmenu ženy nastúpili na horúcej pôde v Rožňave a júniorky privítali na svojej palubovke dievčatá z Bardejova. Obidve naše družstvá si dokázali so súpermi  aj tentoraz poradiť a v oboch zápasoch odchádzali ako víťazi.  


Rožňava - Michalovce  47: 67 ( 11:22,17:13, 8:21, 11:11)

Strelci: Fiedlerová 17, Priščáková 16, Nagyová 15.

Doskoky: Terezková 9, P.Vargová 6, Fiedlerová 5.

Zisky: Priščáková 11, Nagyová 7, Fiedlerová 6.

Tréner tímu Ladislav Janošov: "Ženy  cestovali do Rožňavy  bez  Juráškovej (stužková), Veroniky Vargovej (štúdijné povinnostii),Vajkovej (nemocná) a Maľukovej  (odcestovaná), ale ako sme už informovali minule,  v tejto sezóne má kolektív žien tak široký a kvalitný káder, že dokáže nastupovať na zápasy s dostatočnou kvalitou proti každému súperovi. Tak to bolo aj v Rožňave, ktorá nastúpila aj s tromi hráčkami extraligového kádra žien, ale naše dievčatá v základnej zostave Lipková , Nagyová, Priščáková, P.Vargová a Fiedlerová  začali zápas dvoma trojkami (Priščáková a Lipková) a celú štvrtinu odohrali v pohode, keď striedali Oláhová, Regendová a Terezková . V druhej štvrtine sa našim dievčatám prestala dariť streľba, keď z koša vypadli aj niektoré isté  lopty a domácim sa trocha podarilo znížiť rozdiel. Rozhodujúca tretia štvrtina bola zo začiatku veľmi vyrovnaná, nám sa aj naďalej nedarila streľba a domáce  dotiahli skóre až na rozdiel troch bodov 36:39. Práve vtedy  však zaúradovali naše najúdernejšie hráčky v tomto zápase - dvoma košmi Fiedlerová , štyrmi Priščáková po rýchlych protiútokoch a dva koše  do konca štvrtiny pridala aj Nagyová a zrazu bolo o dvadsať  bodov v náš prospech. Poslednú štvrtinu naše v pohode kontrolovali vývoj zápasu takže na posledných päť minút mohla  prvý  krát  v kariére nastúpiť  za ženy aj júniorka Fecková."

Michalovce (juniorky) – Bardejov  81:27 (16:10,23:9,16:8,26:0)

Strelci: Pražmová 24, Harmanová 20, Firkaľová 12, Regendová 11

Doskoky: Harmanová 11, Regendová 6, Firkaľová a Pražmová po 5

Zisky: Regendová 8, Firkaľová 7, Pražmová 6 a Harmanová 5


Tréner tímu Ladislav Janošov: "Naše juniorky sa v prvej štvrtine dosť hľadali a robili svojou benevolenciou voči súperkam príliš veľa zbytočných a nevynútených chýb . Postupne sa rozohrali k výbornému výkonu  Regendová (aj keď sa jej nedarila streľba zo stredných vzdialenosti), vynikajúca Pražmová (všetky svoje body dala v troch štvrtinách ...) a Firkaľová.  Keď sa k nim pridala aj Harmanová bolo len otázkou akým rozdielom naše dievčatá vyhrajú, pričom  v  poslednej štvrtine nedovolili naše  súperkam dať ani jeden bod  a ony  dali 26..."

Peter Brendza



Uverejnené: 04.12.2011 21:02:54 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.