files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand utrpel vysokú prehru

Hádzanári Hc winLand Michalovce prehrali v 2. kole extraligovej nadstavby na palubovke obhájcu majstrovského titulu Tatrana Prešov vysoko 19:40. Zverenci trénera Pavla Jana síce začali dobre, no potom sa už prejavila kvalita súpera a Prešovčania už do konca prvého polčasu natiahli svoj náskok na deväť gólov. V druhom dejstve sa obraz hry nezmenil. Domáci hádzanári na palubovke kraľovali v posledných sekundách dosiahli na obrovskú radosť publika aj jubilejný 40 gól. Hádzanári Hc winLand odohrajú do konca kalendárneho roka ešte dva extraligové zápasy. V stredu 7.12. o 18.30 privítajú na vlastnej palubovke Nové Zámky a v sobotu 10.12. sa predstavia v Hlohovci. Sezónu ukončia v stredu 14.12., keď nastúpia na zápas osemfinále Slovenského pohára, ktorý absolvujú v neďalekých Sečovciach.


Tatran Prešov - HK winLand Michalovce 40:19 (17:7)
Pok. hody: 5/4-5/3. Vylúčení: 5:7. Rozhodovali: Haščík, Oťapka. Divákov: 1875.

Prešov: Krupa, Verkič, Niroda - Marušák 1, Kopčo 1, Hrstka 6/2, Mich. Urban 1, D. Krok 7/1, Kristopans 3, Drobňák 2, Radčenko, Kukrika, Tumidalský 8, Číp 2, Guzy 1, Antl 8/1.

Michalovce: Bumbera, Popčák, Kolpak - Kučer 2, Kollár 1, Pilník, Frajkor, Holdoš, Babjak, Gamrát 9, Orlovský 4/2, Miňo, Čorej 1, Tybulevič 2/1.

Hostia začali zápas proti obhajcovi majstrovského titulu vysunutou obranou, ktorá robila Prešovu obrovské problémy. Prvý gól zápasu strelil až v 5. minúte Kučer. Keď sa následne zo sedmičky presadil aj Tybulevič, zdalo sa, že winLand bude majstra poriadne hrýzť. Potom sa však naplno rozbehla prešovská mašinéria, ktorú naštartoval v 8. minúte presným zásahom Kristopans. V 12. minúte sa domáci hádzanári po presnom zásahu Guzyho dostali prvýkrát v zápase do vedenia, keď viedli 3:2. Od tohto momentu pridali tri góly v rade a v 14. minúte, po rýchlom protiútoku a zakončení Antla viedli už 6:2. V tomto čase na palubovke kraľoval brankár Verkič, ktorý likvidoval jednu šancu winLandu za druhou. Jeho desaťminútovú nepriestrelnosť prerušil až v 16. minúte Gamrát. V ďalšom priebehu prvého polčasu domáci hádzanári pokračovali vo svojom streleckom koncerte. Do konca polčasu ich náskok narástol na desať gólov, keď skóre prvého dejstva uzavrel kanonier Antl, ktorý upravil na 17:7.

Druhý polčas začal lepšie winLand. Prvú päťminútovku vyhrali zverenci trénera Jana 3:1 a po presnom zásahu Gamráta bolo 18:10. V ďalších minútach však opäť pokračoval strelecký koncert domácich hádzanárov. Tí dobre bránili, a z kvalitnej obrany vychádzali do smrtiacich protiútokov. Prešovčanom ako-tak sekundoval jedine Gamrát, ktorý v tomto zápase zaznamenal 9 gólov. Náskok domácich narastal a v 56. minúte bol už rozdiel v skóre 20 - gólový, keď po presnom zásahu Kroka viedli 36:16. V záverečných sekundách sa Prešovčanom podarilo streliť aj jubilejný 40 gól, ktorého autorov bol Krok. Hádzanári Hc winLand tak v zápase 2. kola nadstavbovej časti utrpeli vysokú prehru 40:19, ktorá je najvyššou v dvojročnej histórii klubu.



Uverejnené: 30.11.2011 20:15:42 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.