files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Sečovce zažijú v sobotu dvojitú porciu hádzanej

Hádzanári HK Sečove sa v sobotu opäť predstavia vo svojom domovskom stánku, keď v rámci deviateho kola privítajú o 18.00 dosiaľ neporazenú Modru. Predzápas pred týmto stretnutím zaobstarajú juniorky Iuventy Michalovce, ktoré o 15.30 nastúpia takisto proti Modre.

Výsledky nad očakávanie

Prvoligový nováčik si v súťaži zatiaľ počína viac ako dobre. V siedmich zápasoch, ktoré odohral si na svoje konto pripísal šesť víťazstiev a len jednu prehru, keď nestačili na rezervu Považskej Bystrice (20:34). Sečovčania sú s dvanástimi bodmi na peknom druhom mieste tabuľky. „Sme naozaj milo prekvapení, ako si zatiaľ v súťaži počíname. Dalo by sa povedať, že je to nad očakávanie,“ povedal o účinkovaní tímu v prvej lige jeho tréner Vít Teleky. Ten sa dotkol aj poslednej prehry, ktorú jeho tím absolvoval v Považskej Bystrice. „Tento zápas sme nezvládli, hlavne po psychickej stránke. Začiatok nám ako tak vyšiel, no potom prišiel na mužstvo útlm. Naša prehra bola úplne zaslúžená, no vyskytli sa tam aj okolnosti, o ktorých by som sa teraz nechcel vyjadrovať. Táto prehra je dobrá aspoň nato, že nás opäť vrátila na zem. Niektorí hráči totiž po našich víťazstvách lietali v oblakoch,“ podotkol Teleky, ktorého mužstvo dohrávalo v Považskej Bystrici bez dvoch vylúčených hráčov Mandžáka a Capíka.

Čaká ich silný súper

Na prvom mieste prvej ligy je zatiaľ Modra, ktorá súťažou prechádza bez straty bodu. S ôsmych zápasov zaznamenali jej hráči osem výhier a zaslúžene trónia na čele tabuľky. Práve tento tím privítajú Sečovčania v sobotu na domácej palubovke. Čaká ich teda ťažká šichta. „Modra je veľmi kvalitné družstvo. Už v minulej sezóne hrali peknú, modernú hádzanú. Pred touto sezónou sa navyše výrazne posilnila, keď do jej tímu pribudli bratia Fázikovci. Sú to hráči, ktorí majú extraligové, či dokonca hilkové skúsenosti, takže pre tento tím sú výraznými posilami. Toto družstvo hrá modernú hádzanú, musíme sa mať určite na pozore,“ uviedol k najbližšiemu súperovi Teleky, ktorému bude určite chýbať krídelník Regenda. Navyše pre zranenia je otázny štart Kužmu a Rusnáka. „V sobotu budeme potrebovať pomoc sečovských fanúšikov. Ich hlasivky sú totiž v domácom prostredí našim ďalších hráčov na palubovke. Dúfam, že v najbližšom zápase proti Modre, to nebude inak a my sa rehabilitujeme za poslednú prehru v Považskej Bystrici,“ dodal sečovský kormidelník.

Predzápas obstarajú juniorky Iuventy

V sečovskej hale sa okrem mužov tamojšieho HK predstavia v sobotu aj juniorky Iuventy Michalovce. Tie si takisto zmerajú sily s Modrou, no vzhľadom nato, že ich domovská Chemkostav Aréna je obsadená, museli funkcionári klubu hľadať iné riešenie. To našli práve v Sečovciach. Juniorky tak zaobstarajú o 15.30 predzápas pred šlágrom I. ligy medzi druhým a prvým tímom tabuľky.

Peter Brendza



Uverejnené: 10.11.2011 20:37:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.