files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín v domácej jesennej derniére úspešný

Futbalisti MFK Zemplín porazili v predohrávke 17. kola na vlastnom ihrisku celok Petržalka 1898 1:0. O jediný presný zásah v zápase sa postaral hosťujúci kapitán Švec, ktorý si center Kuncu zrazil do vlastnej brány. Zverenci trénera Petrželu sa tak po dvoch domácich zápasoch, kde zaznamenali iba jeden bod za remízu s Dubnicou opäť tešili z víťazstva. Tento triumf navyše znamenal prerušenie nepríjemnej päťzápasovej série bez víťazstva. Duel s Petržalkou bol pre Michalovčanov posledným domácim v jesennej časti. Do konca jesene ešte zverenci trénera Petrželu odohrajú zápas v Podbrezovej, ktorý je na programe v sobotu 19. 11.

Michalovčania začali predohrávku 17. kola náporom, no v prvých minútach z neho vyťažili iba tri rohy a jeden priamy kop. V 11. minúte mohol otvoriť skóre stretnutia český stopér Nohýnek, jeho strela z blízkosti však skončila iba na žrdi Jenčovej brány. O niekoľko sekúnd prenikol domáci Kovaľ, no na jeho strieľaní center si nikto nenabehol. Potom sa dostali k slovu aj hostia. Hutta prenikol do šestnástky domáceho tímu, jeho strieľaný center však útočníka Luhového nenašiel. V 22. minúte mal gól na hlave Špilár, no jeho hlavičke chýbala razancia a presnosť. V závere prvého polčasu mohli skórovať aj hostia, keď priamy kop ich kapitána Šveca len tesne minul Brudňákovú bránu.

Aj v druhom polčase boli domáci hráči aktívnejší, no pozorná obrana Petržalky odolávala ich útokom. Navyše jej hráči podnikali nebezpečné protiútoky. Tréner Michaloviec Petržela sa snažil niečo s výsledkom urobiť a v 66. minúte urobil dvojité striedanie, keď odišli Jakubčo s Krmpotičom, ktorých nahradili E. Le Giang a Zonzon. Títo dvaja hráči priniesli do útoku domácich nový vietor. Hneď po tomto striedaní mal gól na kopačke Škvarka, jeho strela však tesne minula bránku hostí. V 70. minúte mal druhý gól na svojej hlave Špilár, no opäť jeho hlavička neskončila v sieti. Domáci hráči naďalej pokračovali vo svojej aktivite, začo sa im dostalo zaslúženej odmeny. V 83. minúte prenikol po ľavej strane Kunca a jeho strieľaný center si do vlastnej brány zrazil hosťujúci kapitán Švec. Dve minúty pred záverom mohol poistiť michalovské víťazstvo Kunca, ktorého v samostatnom nájazde vychytal výborný Jenčo.

MFK Zemplín Michalovce - FC Petržalka 1898 1:0 (0:0)

Gól: 84. vlastný M. Švec.

ŽK: 26. Krmpotič, 44. Jakubčo, 79. Zonzon - 5. M. Švec, 63. Martin Kubala, 81. Schustrík.

ČK: 86. Schustrík (po 2. ŽK).

Rozhodoval: R. Weiss - 790 divákov.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Waseem, Hottek, Nohýnek, A. Ceesay - Kovaľ (87. S. Danko), Krmpotič (65. E. Le Giang), Jakubčo (65. Zonzon), Škvarka - D. Kunca, O. Špilár.

FC 1898: T. Jenčo - R. Jendrišek (90+. Královič), Niňaj, M. Švec, M. Kubala - P. Drobňák (87. Jurkovič), Schustrík, Štefún, M. Kozák (70. Hečko) - M. Luhový, Hutta.



Uverejnené: 08.11.2011 22:52:35
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.