files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Starší dorastenci MFK Zemplín s prehrou

V ôsmom kole prvej futbalovej ligy nestačili starší dorastenci MFK Zemplín Michalovce na rovesníkov zo Senice, ktorej podľahli na vlastnom trávniku 0:2. Mladší dorastenci po výbornom výkone zdolali zatiaľ stopercentnú Senicu 3:1 a zároveň im strelili aj prvé góly v tomto ročníku.

Starší dorastenci

V priemernom stretnutí sa do prvého náznaku šance dostali domáci v 8. minúte, ale na prihrávku Štofíka stredom šestnástky nedočiahol Regali. O desať minút nato po dlhom autovom vhadzovaní vystrelil hosťujúci Balážik tesne mimo Brédovej brány. V 28. minúte mali Michalovčania veľkú príležitosť na skórovanie, Regaliho strelu však vyhlavičkoval z prázdnej brány Janso. V 39. minúte to z veľkej diaľky skúšal Korijkov, senický gólman Bartalos bol pozorný. O dve minúty už padol prvý gól zápasu, domáci Popovič fauloval pred pokutovým územím protihráča a kapitán hosťujúceho celku Štora z priameho kopu presne k žrdi skóroval - 0:1.

V druhom dejstve hry pokračoval nevýrazný futbal, domáci sa nedostali do žiadnej šance a tesne po hodine hry sa im zranil kapitán Lukáš Jacko. Keďže tréner Rusnák už vyčerpal povolený počet striedaní, dohrávali Zemplínčania iba desiati. V 62. minúte sa dostali do šance Seničania, po individuálnej akcii Vilkovského zblokovala michalovská obrana sterelu Kostku na roh. O tri minúty Vilkovský opečiatkoval pravú žrď Brédovej brány. V 73. minúte nepresne vystrelil striedajúci Letrik. V 81. minúte hostia pridali poisťovací gól, po akcii z pravej strany zakončoval do prázdnej brány aktívny Vilkovský - 0:2. Domáci vzápätí odpovedali streleckým pokusom Hromadu nad bránu. V 85. minúte mal obrovskú príležitosť na zníženie nepriaznivého stavu po prihávke Škultétyho útočník Regali, ale v tutovke namieril len do brankárových nôh.

 

MFK Zemplín Michalovce - FK Senica 0:2 (0:1)

Góly: 41. Štora, 81. Vilkovský

Rozhodoval: Mriglot - 150 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Popovič, Korijkov, J. Šimko, Hutaj (57. Škultéty) - L. Jacko, S. Danko, J. KIss, Csorgo (54. Koscelník) - Regali, Štofík (30. Hromada)

Mladší dorastenci

Michalovčania proti suverénnemu lídrovi súťaže, ktorý do dnešného zápasu ešte nestratil ani bod a dokonca neinkasoval ani gól, predviedli výborný výkon a zaslúžene sa tešili z plného bodového zisku, čím dali zabudnúť na minulotýždňový výbuch na ihrisku v Žiline.

MFK Zemplín Michalovce - FK Senica 3:1 (1:0)

Góly: 38. T. Vožný, 48. Turik (11 m), 76. T. Kolesár - 55. Chalány

ŽK: T. Kolesár - Chalány

Rozhodoval: Lang - 50 divákov.

MFK ZEMPLÍN: Babiak - Ďurik, D. Horňák, A. Varga, Havrila - L. Tóth, Grič, Turik (55. L. Apiar), P. Petričko - T. Vožný (78. Ilinjo), T. Kolesár.

Zdroj: mfk zemplin



Uverejnené: 25.09.2011 00:08:04

Fatal error: Allowed memory size of 536870912 bytes exhausted (tried to allocate 32 bytes) in /data/c/c/cce2f648-a924-4e5d-bcd4-7adf9f66146e/chemkostavarena.sk/sub/novinyzemplina/clanky.php on line 623