files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla prvýkrát prehrala

Hokejisti HK Dukla Michalovce vyšli prvýkrát v sezóne naprázdno, keď prehrali na ľade Trnavy tesne 2:3. O jej góly sa postarali Bouz, pre ktorého to bol prvý presný zásah v drese Dukly a Martin Slovák. V ďalšom zápase sa michalovskí hokejisti predstavia doma, keď v piatok 23.septembra o 17.00 privítajú na domácom ľade Spišskú Novú Ves.


 Michalovčania cestovali na zápas do Trnavy bez kapitána Šechného, ktorému sa včera narodil syn a tak mu dal tréner voľno. K dispozícii však už boli zranení Mucha a Minčák. Zápas sa ešte ani poriadne nezačal a už putoval obranca Dukly Valentín na trestnú lavicu. Presilovky domáci hokejisti využili, keď prihrávku Schmidta premenil Čavrk na prvý gól v zápase. Michalovčania odpovedali v 10. minúte, keď po presnej prihrávke Paľovčíka zaznamenal svoj prvý zásah v drese Dukly českú útočník Martin Bouz. Hokejisti Dukly boli v prvej tretine aktívnejší, keď vystrelili na brankára Stacha až dvadsaťkrát, no okrem strely Bouza už za chrbát tohto golmana iná neprešla. Prvá tretina sa tak skončila nerozhodným výsledkom 1:1. Skóre druhej časti však otvorila Dukla, keď sa po Minčákovej prihrávke presadil Slovák. Dva minúty pred koncom tejto časti išiel na trestnú lavicu opäť Valentín. Domáci Duklu v presilovke zatlačili a sedemnásť  sekúnd pred koncom vyrovnal Hanko. V tejto časti Dukla nastrelila až tri žrďky, zatiaľ čo domáci sa dostali do prvej väčšej šance až v závere a hneď túto príležitosť využili na strelenie vyrovnávajúceho gólu. Na začiatku tretej časti išiel na trestnú lavicu Igor Halás. Jeho vylúčenie síce Dukla prečkala, no hneď po jeho návrate na ľad sa presadil Šimka a postal tak Trnavu do vedenia. Dukla síce Trnavu zatlačila, no k záverečnej power play sa nedostala, pretože Slovák sa nechal zbytočne vylúčiť a navyše svoj trest neuniesol, vyhodil hokejku na tribúnu a zato dostal aj trest do konca zápasu. Hokejisti Dukly tak prvýkrát v sezóne vyšli bodovo naprázdno. Aj keď sa herne domácim vyrovnali, Trnavčania boli dnes efektívnejší v premieňaní šancí.
 

 

Štatistika:

HK Trnava - HK Dukla Michalovce  3:2  ( 1:1 , 1:1 , 1:0)

Góly: 2. Čavrk (Schmidt) pres/1, 40. Hanko (Čunderlík, Horský), 49. Šimka (Jančovič) - 10. Bouz (Paľovčík),  33. Slovák (Minčák)

Strely na bránku:33:36, Vylúčenia: 2:8, Presilovky: 2:0, Oslabenia: 0:0, Rozhodovali: Adamec - Ferkodič, Mĺkvý, Divákov: 205

HK: Stacho - Schneider, Krajčík, Šimka, Haršáni, Šimka, Hano, Lupták, Grill - Hančiak, Čunderlík, Horský - Bohunický, Grman, Jančovič - Čavrk, Schmidt, Dudáš - Barčák, Šoltys, Dudáš.

Dukla: Kotvan - Valentín, Žemba, Kadlubiak, Hančák, Boržík, Šeliga, Mucha - Minčák, Kmiť, Slovák - Mach, Paľovčík, Bouz - Bednár, Halás, P.Segľa - Králik, Kovaľ, Boltun.

 

Ostatné výsledky 4. kola:

Prešov - Senica 4:0 (1:0, 3:0, 0:0 ), Liptovský Mikuláš - Považská Bystrica 9:0 (2:0, 4:0, 3:0 ), Topoľčany - Trebišov 5:2 ( 1:1, 1:0, 3:1 ), Púchov - Spišská Nová Ves 1:4 ( 0:0, 1:1, 0:3), Piešťany - Bardejov 2:0 ( 0:0, 1:0, 1:0 )



Uverejnené: 20.09.2011 19:27:29 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.