files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Trojgólové víťazstvo MFK Zemplín

MFK Zemplín Michalovce pred vlastným obecenstvom nedal šancu nováčikovi z Podbrezovej, ktorú po výbornom výkone zdolal presvedčivo 3:0. Gólovo sa presadila trojica Jakub Hottek, Filip Serečin a Waseem Isaacs.

Zaplnené michalovské tribúny boli zo začiatku svedkom opatrného futbalu bez vážnejších šancí. Ako prví sa v 8.minúte o zmenu skóre pokúšali hostia, ale Pančíkovu šancu zmaril výborným zákrokom brankár Brudňak. V 14. minúte potiahol loptu stredom ihriska Serečin, ale na jeho prihrávku do šestnástky Škvarka nedočiahol. O tri minúty bol v akcii opäť kanonier MFK Zemplín, keď jeho tečovaná strela spoza šestnástky skončila len tesne vedľa pravej žrde brány Podbrezovej. Z následného rohu zblízka zakončil do gólmana Palidera kapitán Hottek. Hneď nato museli Podbrezovčania preskupiť svoje rady, pretože sa im zranila opora tímu Pablo Podio. V 23. minúte sa do lopty spoza šestnástky oprel Ruskovský a jeho krásnu strelu Palider s námahou vyrazil na roh. Michalovce pridávali na aktivite a po polhodine hry sa dočkali zaslúženej odmeny. Bojovníka Kuncu stiahol na rohu šestnástky brankár Palider a rozhodca Matúš bez váhania ukázal na biely bod. Nariadenú penaltu s prehľadom premenil Hottek a bolo 1:0. Zemplín bol pri chuti a v závere polčasu mohol streliť aj druhý gól, ale po prihrávke Serečina na nabiehajúceho Kovaľa, ktorý krásne vystrelil, predviedol Palider ešte krajší zákrok.

 

Zverenci Vlastimila Petrželu pokračovali v aktívnej hre aj po prestávke a hostia sa v útoku prezentovali iba strelou Čekovského, ktorá mierila vysoko nad bránu. V 58. minúte nebezpečne pálil Kunca, ale brankár Palider bol na mieste. O sedem minút pridali Michalovčania druhý gól, Kovaľ našiel v šestnástke Serečina a ten po individuálnej akcii strelou popri Paliderovi upravil na 2:0. V 74. minúte nepresne vystrelil hosťujúci Pančík. Deväť minút pred koncom zakiksoval v rozohrávke Hottek, ale hostia jeho hrúbku nepotrestali. V 85. minúte sa domáce obecenstvo radovalo po tretíkrát, keď po malej domov vyrobil obrovský kiks gólman Palider, ktorému loptu zobral Isaacs a zblízka kuriózne vsietil gól na 3:0. V závere sa už nič podstatné neudialo, preto Michalovčania zaslúžene zdolali Podbrezovú rozdielom triedy.

 

MFK Zemplín Michalovce - ŽP Šport Podbrezová 3:0 (1:0)

Góly: 30. Hottek (11 m), 65. F. Serečin, 85. Isaacs

ŽK: 67. Krmpotič, 74. Ruskovský - 29. Palider

Rozhodoval: Matúš - 2 430 divákov.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak - Isaacs (89. Samba), Hottek, Nohýnek, A. Ceesay (90+. M. Vanák) - Škvarka (87. S. Danko), Kovaľ, Krmpotič, Ruskovský - F. Serečin, D. Kunca

ŽP ŠPORT: Palider - Snitka, Nosko, Minčič, V. Greško - Čekovský (74. Harvilko), Kožička, Podio (18. Balík), Cmarko - Andrič (57. Pešič), T. Pančík

Zvyšné výsledky 7. kola 2. futbalovej ligy:

Moldava nad Bodvou - Dubnica nad Váhom 0:0, Liptovský Mikuláš - Rimavská Sobota 2:2 (0:1), Dolný Kubín - Myjava 0:2 (0:1), Lučenec - Ružomberok B 1:0 (0:0)

 

Zdroj: mfkzemplin



Uverejnené: 04.09.2011 10:35:52 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.