files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla zajtra doma s Trebišov

Hokejisti HK Dukla majú za sebou tri prípravné duely. Po prehrách v Sanoku 1:3 a Bardejove 4:5, sa im v piatok podarilo zvíťaziť, keď triumfovali na ľade Liptovského Mikuláša 4:2. Svoj nárast formy môžu potvrdiť už zajtra, keď o 17.00 privítajú Trebišov.

Dve výhry, jedna prehra
Dukla zatiaľ odohrala v príprave na sezónu tri stretnutia. Najskôr hneď na začiatku druhej časti prípravy prehrala na ľade poľského Sanoku 1:3, keď sa o jej jediný presný zásah postaral Slovák. Počas minulého týždňa prehrala v Bardejove 4:5. V tomto zápase sa chlieb lámal až v záverečnej tretine, kde domáci strhli vedenie na svoju stranu. O presné zásahy sa postarali dvakrát Šechný, po jednom góle pridali Pavličko a Minčák. Zverenci trénera Ihnačáka sa tešili až v treťom zápase, keď triumfovali na ľade Liptovského Mikuláša. O výhru 4:2 sa gólmi postarali dvakrát Minčák, Slovák, Paľovčík a počas domácej power play sa presadil opäť kanonier Minčák.

Hrdinom zápasu Kozárik
V obidvoch minulotýždňových zápasoch začínal v bráne michalovského celku Erik Kozárik. Zatiaľ ,čo v Bardejove chytal iba osem minút, v Liptovskom Mikuláši sa stal hrdinom zápasu. "Zápas v Bardejove mi vôbec nevyšiel. Počas ôsmich minút, som dostal dva lacné góly a do brány išiel Mojo Božík," povedal k nevydarenému zápasu brankár Dukly. Keby si Božík v tomto zápase neprivodil malé zranenie, zrejme, by sa na Liptove na ľad nedostal. Kozárik tak dostal príležitosť aj v tomto zápase a dokonale ju využil. "Liptovský Mikuláš je kvalitné mužstvo, má vo svojich radoch hráčov s extraligovou minulosťou. Som veľmi rád, že sme triumfovali na jeho ľade. Chytalo sa mi výborne, chlapci v obrane takisto pomohli. Výsledkom bolo naše dôležité víťazstvo, ktoré nás dúfam nakopne k ešte lepším výsledkom výkonom," podotkol Kozárik, ktorý v stretnutí na Liptove zlikvidoval 40 striel domácich hráčov.



Zajtra doma s Trebišovom
Po troch zápasoch vonku sa Dukla zajtra konečne predstaví aj svojim fanúškom. Zverenci trénera Ihnačáka privítajú na domácom ľade susedný Trebišov. Zápas sa začína o 17.00 a aj napriek prípravnému stretnutiu sa očakáva búrliva atmosféra.

Peter Brendza



Uverejnené: 15.08.2011 20:04:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.