files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Dukla v príprave zatiaľ s dvoma prehrami

Hokejisti  HK Dukla Michalovce majú za sebou dva prípravné zápasy v ktorých podľahli najskôr Sanoku 1:3 a potom aj Bardejovu tesne 4:5. Tréner Ihnačák je aj napriek prehrám spokojný s napredovaním mužstva. Už zajtra Dukla nastúpi na ďalší prípravný zápas, keď sa o 17.00 predstaví v Liptovskom Mikuláši.

Aj napriek prehrám spokojnosť

Dukla v dosiaľ dvoch prípravných zápasoch ťahala za kratší koniec. Len po štyroch dňoch na ľade cestovala do poľského Sanoku a prehrala 1:3. V utorok zase nestačila ani na Bardejov, kde prehrala tesne 4:5. Hlavne druhý zápas v Bardejove bol dlho na vážkach a zlomil sa až v tretej tretine.  „V týchto dvoch zápasoch sme síce prehrali, ale samotné duely pre nás splnili svoj účel. Hrali sme v nich svoju hru a ja som bol s nimi vcelku spokojný,“ povedal tréner Miroslav Ihnačák, ktorý po minulej sezóne vystriedal na lavičke Dukly Jána Faitha. „Mňa teší hlavne napredovanie mužstva. Teraz v príprave sa na výsledky až tak nepozerá. Chlapci idú v tréningoch aj keď sú náročné a dostávajú zabrať na sto percent. Do ligy nám ostáva zhruba mesiac a my sa za ten čas musíme svedomito pripraviť na prvý ostrý zápas proti Piešťanom,“ doplnil tréner, ktorý viedol aj družstvá Kežmarku, Trebišova, či naposledy Spišskej Novej Vsi.

O dva góly v Bardejovskej sieti sa postaral Richard Šechný

Problémy v obrane

Prípravu na sezónu komplikuje trénerskému duu Miroslav Ihnačák – Peter Mihaľo zranenia obrancov. Počas prípravy už mali zdravotné problémy Boržík (zranenie kolena), Mucha (prechladnuté nosné dutiny), Petruňa (natiahnuté triesla), či skúšaný bek Bakoš (pre nevoľnosť skončil v nemocnici hneď po prvom tréningu). V zápase s Bardejovom sa navyše zranili dve nové akvizície Hančák a Valentín, ktorí zo zostavy vypadli na niekoľko týždňov. „Je to tak, momentálne máme trochu problémy v defenzívnych radoch. Musíme sa poobracať ešte po nejakom obrancovi, ktorí by nás mohol posilniť,“ poznamenal Ihnačák k defenzívnym problémom tímu.

Zajtra v Liptovskom Mikuláši

Duklu čaká zajtra tretí prípravný zápas, keď sa jej hráči predstavia na ľade Liptovského Mikuláša.  Tréner tímu by bol veľmi rád, keby sa jeho zverencom podarilo uhrať dobrý výsledok. „Liptovský Mikuláš je hokejové mesto, v súťaži bude určite vysoko. V zajtrajšom zápase by som chcel, aby moji zverenci odohrali dobrý zápas, v ktorom by strelili o jeden gól viac ako súper,“ dodal na záver tréner Dukly. My len doplňme, že zápas medzi Litovským Mikulášom a Duklou sa odohrá o 17.00.



Uverejnené: 11.08.2011 21:13:55 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.