files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Kanonier Dukly sa teší na novú sezónu

Od Juraja Minčáka čakajú diváci predovšetkým góly v bránke súperových golmanov. Výnimkou nebude ani táto sezóna. Michalovský kanonier sa na novú sezónu intenzívne pripravuje a dúfa, že mu vyjde podľa jeho predstáv.

Na žltačku už zabudol
Hokejisti Dukly absolvovali toto leto dve fázy letnej prípravy. V prvej na suchu naberali hlavne kondíciu, druhú už absolvujú na ľade. "Tréningy sú veľmi tvrdé. Tréner Ihnačák nám dáva fakt zabrať. Je to však letná príprava a naberanie kondície k nej určite patria. V ťažkej sezóne sa nám to vráti," povedal útočník, ktorý v minulej sezóne nazbieral 25 kanadských bodov, za pätnásť gólov a desať asistencií. Jeho bilancia by bola určite oveľa lepšia nebyť žltačky, ktorá zasiahla jeho, ako aj desať jeho spoluhráčov. "Momentálne sa pripravujem na novú sezónu. Na žltačku som už dokonca zabudol. Dúfam, že sa mi podobné choroby, či zranenia budú v tejto sezóne vyhýbať," podotkol Minčák.



Spolupráca so Šechným zatiaľ neklape
Aj keď Minčák v minulej sezóne hral len do konca novembra, aj tak sa stal najproduktívnejším hráčom Dukly. V tejto sezóne by chcel svoje bodové konto ešte viac rozvinúť a potiahnúť Duklu k úspechu. "V kabíne sa vytvorila veľmi dobrá partia, ideme ako hodinky a veríme, že sa výsledky dostavia," skonštatoval útočník Dukly, ktorého tréner Ihnačák zaradil do prvého útoku s centrom Richardom Šechným. "S Rišom sa spolu zatiaľ len hľadáme. Aj v Sanoku to nebolo optimálne, no do začiatku ligy je ešte dosť času na zohratie," dodal k spolupráci s hokejistom, ktorý si dres Dukly v novej sezóne oblečie po dvánastich rokoch. 

Teší sa na zajtrajší zápas
Duklu zajtra čaká prípravný zápas proti Bardejovu. Proti tomuto súperovi sa Minčákovi v minulej sezóne darilo, keď v troch zápasoch zaznamenal päť bodov, za štyri góly a jednu asistenciu. "Proti Bardejovu sa mi naozaj darilo. Aj preto sa teším na tento zápas. Dúfam, že to bude pokračovať aj zajtra," dotkol sa zápasov v minulej sezóne Minčák. V drese ich zajtrajšieho súpera sa navyše predstavia niektorí hráči, ktorí v minulej sezóne obliekali dres Dukly. V Bardejove totiž teraz pôsobia obránca Takáč, útočníci Striž, či Dancsák, ako aj brankár Marton. "Robo už háji farby Bardejova. Dúfam, že sa mi ho podaríí zajtra prekonať minimálne dvakrát," so smiechom dodal na záver Minčák.

Peter Brendza



Uverejnené: 08.08.2011 22:41:37 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.