files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Martin Kovaľ : Sme výborná partia

V minulej sezóne prišiel v polovici novembra z Liptovského Mikuláša. Svoj potenciál potvrdil  hlavne v životne dôležitom zápase s Detvou, kde strelil dva góly. Dvadsaťjedenročný Martin Kovaľ práve začína svoj druhý ročník v drese Dukly.

Vynikajúca partia
Odchovanec michalovského hokeja sa po pôsobení v Liptovskom Mikuláši minulú sezónu vrátil a opäť si obliekol dres Dukly. "V drese Michaloviec mi naozaj nič nechýba. Je tu vynikajúca partia, ktorá môže túto sezónu niečo dosiahnúť. Našim cieľom je hrať pekný hokej a baviť divákov," povedal stredný útočník, ktorého tréner Ihnačák v príprave zaradil do tretieho útoku ku Králikovi a Slovákovi. "Sú to skúsení hráči od ktorých sa môžem veľa naučiť," dodal Kovaľ.



Tvrdá príprava sa počas sezóny vráti
Hokejisti Dukly absolvujú počas leta dve fázy prípravy na novú sezónu. Prvá časť letnej prípravy na suchu bola zameraná hlavne na kondíciu, skončila 30. júna. Druhá časť letnej prípravy, už na ľade začala 25. júla. "Je to výborne, že ľadová plocha je už tak skoro. Mohli sme začať s prípravou na sezónu skôr a viac sa tak zohrať," skonštatoval forvard tretej päťky. Novým trénerom Dukly sa stal pred novou sezónou Miroslav Ihnačák. Samotný Kovaľ tohto trénera vníma zatiaľ veľmi pozitívne. "Tréner Ihnačák je zatiaľ v pohode. Tréningy sú síce tvrdé a ťažké, ale nikto nečakal, že to bude ľahké. Tvrdá príprava sa nám počas sezóny určite vráti," podotkol Kovaľ.




Už sa teší na sezónu
Aj keď hokejisti HK Dukly začali s prípravou na ľade iba minulý pondelok 25. júla, hneď v piatok odohrali prvý prípravný zápas v poľskom Sanoku, kde prehrali 1:3. "Tento zápas sme odohrali iba po štyroch dňoch na ľade a trochu to bolo aj vidno. Navyše našim súperom bolo kvalitné družstvo, ktoré bude v tejto sezóne útočiť na poľský titul. Je to však príprava a v nej prehra nebolí až tak, ako počas majstrovskej sezóny," uviedol Kovaľ o prípravnom zápase v Sanoku. V ďalších prípravných zápasoch sa zverenci trénera Ihnačáka stretnú aj s extraligovými mužstvami Banskou Bystricou a Žilinou. "Je to výborné, že odohráme v prírpave duely aj s takýmito súpermi. Ja sa však už teším na novú sezónu a prvý domáci zápas s Piešťanmi," dodal na záver Kovaľ.

Peter Brendza



Uverejnené: 03.08.2011 20:33:25 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.