files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Zumba maratón na Kamenci

 

 

V sobotu 23. júla o štrnástej hodine popoludní začal svoju púť úspešný Zumba maratón, ktorý sa konal na moteli Kamenec. Trval presne štyri hodiny, na aké žiadna účastníčka či účastník nikdy nezabudne. Tancujúci si užili kopu zábavy a z chuti si zaskákali a zašportovali. O nude tu nemohlo byť ani reči.


Maratón

 Zumba maratón bol ozaj veľkolepý. Tancovalo sa takmer v kuse, prestávky boli zväčša na vydýchnutie a dodržanie pitného režimu. I počasie maratónu prialo. Žiaden zúčastnený sa nemohol sťažovať na neúnosnú páľavu, keďže bolo celý čas príjemne pod mrakom. Počty cvičiacich sa vyšplhali na číslo 50. Jedinými mužmi na scéne boli dvaja precvičujúci, ktorí vytvorili veľkolepú šou. Ostatní chlapi sa iba prizerali na ladné a miestami ozaj odvážne pohyby nežného pohlavia. Precvičujúci, ktorí sa striedali vždy po hodine, si po každej pesničke vyslúžili burácavý potlesk.


Charita

 Vstupné na Zumba maratón bolo pre každého dobrovoľné a výťažok z tohto športového podujatia poputoval na detskú onkológiu v Michalovciach. Organizátori vyzbierali 300 eur a s celou šou boli nadmieru spokojní. Šlo im o to, aby sa zabavili hlavne účastníčky. A to sa im veru podarilo.

Ženy si najviac pochvaľovali mladých inštruktorov a skvelú muziku. Čas a móda športového tanca Zumba ovládla celú Šíravu a dá sa povedať, že i celý východ. Ťažko by sme hľadali ženu, ktorá by o Zumbe ešte nepočula.

„Bolo to naozaj jedinečné,“ prezradila naša čitateľka Mária. „Už dlho som sa tak dobre nezabavila. Vypila som dokopy štyri litre vody, ale vôbec sa necítim unavená. Niečo také by sa mohlo opakovať každý týždeň.“

Maratónu sa zúčastnilo mnoho vekových kategórií. Od malých dievčat a tínedžeriek, až po tie skôr narodené dievčatá, pretože v sobotu sa na Kamenci každá cítila o desiatky rokov mladšia. Ako nám povedala Mária: „Treba prísť a zažiť!“ Všetky účastníčky apelujú na organizátorov podujatia a motel Kamenec, aby sa Zumba maratón určite konal častejšie. Veď aktívna zábava a relax je v týchto časoch ako soľ.   

 

Lukáš Mano




Uverejnené: 27.07.2011 15:59:09 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.