files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michal Škvarka je v Michalovciach spokojný

Posila MFK Zemplín stredopoliar Michal Škvarka tvrdí, že je v Michalovciach veľmi spokojný. Spolu s ním môže do kádra trénera Petrželu na hosťovanie pribudnúť ešte trojica hráčov MŠK Žilina brankár Patrik Le Giang, jeho brat, stredopoliar Emil Le Giang a útočník s čuchom na góly Dominik Fotyik.

Jednou z nových posíl druholigového MFK Zemplín pred novou sezónou je aj stále iba 18-ročný Michal Škvarka, ktorý svojimi výkonmi v príprave dokazuje, že by mohol byť platným hráčom základnej zostavy Michaloviec. Hneď na úvod sme skromne pôsobiacemu strednému záložníkovi položili otázku, ako sa zrodil jeho príchod do metropoly Zemplína. „Majiteľ žilinského klubu, pán Jozef Antošík, mi povedal, že chce, aby som pravidelne hrával, čo by v Žiline nebolo veľmi možné. Preto mi navrhol, že najlepšou alternatívou pre mňa by bol michalovský MFK Zemplín, kde je výborné prostredie. Súhlasil som, pretože hrávať potrebujem a verím, že sa tu presadím a mužstvu pomôžem,“ povedal nám Michal Škvarka, ktorý začínal s futbalom v rodnom Martine a od pätnástich rokov pôsobil v MŠK Žilina.

Michal Škvarka je v Michalovciach spokojný

Talentovaný stredopoliar, ktorý je kapitánom slovenskej reprezentácie do 19 rokov, je v Michalovciach od samého začiatku letnej prípravy a prostredie na Zemplíne sa mu veľmi páči. „Som tu maximálne spokojný, až veľmi príjemne som prekvapený ako vyzerá tunajší zrekonštruovaný štadión a aj podmienky na trénovanie,“ pochvaľoval si Michal Škvarka a na margo michalovského trénera Vlastimila Petrželu povedal: „Je to skúsený tréner, je vidieť, že má toho veľa za sebou a to je pre mňa obrovské plus v mojom napredovaní.“ Michal nešetril slovami chváli ani na adresu svojich terajších spoluhráčov v MFK Zemplín a prezradil nám, že kolektív, do ktorého pred sezónou pribudli aj ďalší traja Žilinčania (bratia Emil a Patrik Le Giangovci a Dominik Fotyik), je výborný.

Zdroj : mfkzemplin



Uverejnené: 11.07.2011 17:28:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.