files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Futbalisti stratili jesenný lesk

      

Máme za sebou prvý polrok tohto roka. V akcii boli aj najpopulárnejšie michalovské športové mužstvá. V marci A-mužstvo MFK Zemplín odštartovalo jarné súboje v I.lige.

              

Výborný štart

        

Michalovčania mali výborný vstup do odvety. Bez problémov zdolali posledný Púchov. Naplno zabodovali aj v špecifickom zápase na ihrisku Lučenca (s niekoľkými bývalými michalovskými futbalistami v zostave). No a do tretice si doma poradili s Dolným Kubínom. Zdalo sa, že je všetko v najlepšom poriadku. Strelecky to sypalo útočne naladenému Filipovi Serečinovi, ktorý v úvode jari strelil päť gólov. Zverenci trénera Vlastimila Petrželu sa vyšvihli až na 2.miesto v tabuľke. 

           

Už to nebolo ono

            

Potom však prišli zaváhania v troch stretnutiach za sebou. Michalovčania len remizovali s ružomberkou rezervou. Neuspeli v Rimavskej Sobote. Na vlastnom trávniku prekvapujúco podľahli priemernému Sencu. Tím stratil jesenný lesk. V prvej polovici sezóny hral ofenzívny pressing. Neustále podnikal ofenzívne výpady. Po strate lopty okamžite napádal súperov. Väčšinou mu na víťazstvá stačil I.polčas. V odvete hrali Michalovce slabšie. Viac sa trápili, neponúkli už takú okulahodiacu hru. Mnohí fanúšikovia skonštatovali, že herne to už nebolo ono. Zimné posily, až na niektoré výnimky nesplnili očakávania.

            

 Najlepšie umiestnenie

         

Napriek tomu sa celok od Laborca permanentne udržiaval v lepšej časti tabuľky. V domácom prostredí vyhral aj nad Lipt.Mikulášom, Lučencom a Moldavou nad Bodvou. Veľkou slabinou bola hra obrany. Stopéri Marcin, Trninič a Mižík predviedli slabé výkony. Nevýrazným dojmom väčšinou pôsobil Janek. Zemplínčania inkasovali až 48 gólov, čo je druhý najvyšší počet v súťaži. Viac presných zásahov dostal už len Púchov, ktorý sa po dvoch rokoch vrátil do tretej najvyššej súťaže. Aj preto je prioritným zámerom posilnenie defenzívy. Petrželovci napokon obsadili 4.miesto, čo je najlepšie umiestnenie od postupu do II.ligy pred siedmimi rokmi.

                                                                                          (a)

      

         



Uverejnené: 04.07.2011 09:05:22 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.