files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Topoľany s treťoligovou istotou

Po skončení futbalového zápolenia Topoľany - Stropkov (3:0) zavládla v domácom tábore nefalšovaná radosť. Mužstvo, ktoré bolo pred dvoma týždňami už jednou nohou v nižšej súťaži sa napokon vďaka skvelému finišu zachránilo.

     

Kolektívny triumf na 1.mieste

     

 O zlaté tri body sa vrchovatou mierou zaslúžil 23-ročný záložník Vladimír Praščák. Po jeho prihrávke čarostrelec Š.Horňák otvoril strelecký účet duelu. Títo dvaja spolupracovali aj necelú štvrťhodinu pred uplynutím stretnutia. Praščák dal výbornú loptu Š.Horňákovi, ktorého gólman Jamroškovič fauloval a nariadil penaltu. Brankár loptu vyrazil pred seba a gól padol až z druhej dorážky, no nikto nemôže spochybniť fakt, že všetko sa začalo u Praščáka.  „V prvom rade ma strašne teší, že sme si zabezpečili treťoligovú definitívu. Za druhé, vôbec nepozerám na to, že ja som mal prsty až v dvoch góloch, pretože podstatný je kolektívny úspech a tým je vybojovanie záchrany,“ hodil sebectvo za hlavu 23-ročný futbalista, ktorý má trvalé bydlisko vo Vyšných Remetách v Sobranskom okrese.

           

 Trpezlivosť priniesla ovocie

        

V.Praščák však objektívne priznal, že v prvom dejstve sa jeho kolektív herne dosť trápil. Konštatoval, že prílišná zodpovednosť zväzovala tímu nohy. „Stále sme si však verili, no a v II.polčase to prišlo. Dali sme tri góly a keďže v prípade víťazstva sme sa už nemuseli absolútne pozerať na výsledky našich konkurentov, záchrana bola vybojovaná,“ netajil veľkú radosť futbalista, ktorý mládežnícke časy strávil v Michalovciach. Je teda už isté, že Topoľany budú účastníkom treťoligovej súťaže aj v nasledujúcom súťažnom ročníku. Bude to už ich šiesta sezóna v tejto súťaži, čo po postupe v roku 2006 predpovedali asi len najväčší optimisti.

                                                                                     (jan)

 



Uverejnené: 21.06.2011 07:50:49 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.