files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

V zápase zvratov MFK Zemplín tesne porazil Lučenec

Michalovskí futbalisti zdolali Lečenec aj do tretice v sezóne, keď ho po napínavom priebehu na domácom trávniku zdolali tesne 3:2 zásluhou premiérového gólu striedajúceho Erika Semana. Diváci sa určite nenudili, okrem piatich gólov totiž videli aj dve červené karty. Zverenci trénera Vlastimila Petrželu sa už v stredu predstavia v Dolnom Kubíne. MFK Zemplín doma najbližšie uvidíme v poslednom stretnutí sezóny proti Moldave nad Bodvou, ktoré je na programe v sobotu 28. mája.

 

 

Domáci futbalisti začali stretnutie proti Lučencu aktívne, už v 2.minúte mal dobrú príležitosť na strelenie gólu kanonier Serečin, ale bombou nechal vyniknúť gólmana Michalíka. O tri minúty sa o zmenu skóre pokúšal aj Jakubčo, ktorého strela tesne minula šibenicu hosťujúcej brány. V 13.minúte sa osmelili aj hostia, zľava centroval exMichalovčan Opiela, našiel nabiehajúceho E. Lukáča, jeho zakončenie ešte obrana MFK Zemplín zblokovala, no následne sa k lopte dostal Brunczvik a z výhodnej pozície napálil nad. Po polhodine hry nebezpečne pálil z priameho kopu domáci Marcin, no Michalík bol pozorný. V 38.minúte sa už domáce obecenstvo dočkalo otváracieho gólu, Jakubčo pekne našiel kanoniera Serečina a ten s prehľadom prekonal Michalíka. Tesne pred odchodom do šatní však udreli Lučenčania, Milan Lukáč presným centrom našiel voľného Kulíka, ktorý sa nemýlil – 1:1. Hosťom sa na začiatku druhého polčasu podarilo otočiť skóre duelu, stredom domácej obrany unikol Milan Lukáč, obišiel aj Brudňaka a poslal loptu do opustenej michalovskej brány. Domácim sa podarilo vyrovnať v 76.minúte zásluhou Knoblocha, ktorý využil chybu lučeneckej obrany a zoči-voči Michalíkovi nezaváhal. Päť minút pred koncom zápasu sa Zemplínu podarilo vsietiť víťazný gól, striedajúci Seman z hranice šestnástky presnou strelou k žrdi upravil na konečných 3:2 pre Michalovce. V samom závere ešte hlavný rozhodca Jurenka vytiahol dve červené karty, najprv pre domáceho Marcina a potom aj pre Lučenčana Kulíka.

Štatistika

Michalovce - Lučenec 3:2 (1:1)

Góly: 38. Serečin, 74. Knobloch, 85. E. Seman – 45. Kulík, 53. Mil. Lukáč. ŽK: Hottek, Trninič, Jakubčo, Marcin – Kulík, Riečičiar, M. Lelkes. ČK: 89. Marcin – 90+. Kulík (obaja po 2. ŽK) Rozhodca: Jurenka -  878 divákov.

MFK ZEMPLÍN: J. Brudňak – Janek, Trninič, Marcin, Vanák – Waseem (76. E. Seman), Zonzon (62. Gamkrelidze), Jakubčo, Hottek (76. Ruskovský) – Serečin, Knobloch

FK LAFC: M. Michalík - Riečičiar, J. Vajda, Jeníček, M. Lelkes - E. Lukáč, T. Opiela, Čavojský, Brunczvik (32. Masár), Mil. Lukáč - Kulík

Zvyšné výsledky 31. kola: Dolný Kubín - Moldava nad Bodvou 2:0 (2:0), Púchov - Ružomberok B 0:6 (0:2), Rimavská Sobota - Trenčín 1:0 (0:0), Liptovský Mikuláš - Petržalka 2:2 (2:0), Šaľa - Senec 0:0 (0:0).

Tabuľka

Najbližší program: 32. kolo (streda 25. mája 2011 o 17.00 hod.): Dolný Kubín - Michalovce, 33. kolo (sobota 28. mája 2011 o 17.00 hod.): Michalovce - Moldava nad Bodvou.

Zdroj: http://web.mfkzemplin.sk/?clanok=211



Uverejnené: 21.05.2011 20:46:27
files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.