files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Polícia v Košickom kraji posilní služby počas Veľkonočných sviatkov


 

Polícia počas Veľkonočných sviatkov od 21. do 26. apríla 2011 posilní dopravné a poriadkové hliadky v celom Košickom kraji. Policajná akcia bude zameraná na bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky, ako aj zabezpečenie maximálnej bezpečnosti účastníkov cestnej premávky. Počas veľkonočných sviatkov predpokladáme aj zvýšený presun vodičov, čím sa zvýši intenzita premávky na cestách.

 


Alkohol za volant nepatrí !

Policajti budú podľa potreby riadiť a usmerňovať premávku na nehodových miestach a úsekoch. Dohľad zvýšia aj na frekventovaných križovatkách a hlavných cestných ťahoch.  Pozornosť budeme venovať najmä disciplíne a ohľaduplnosti účastníkov cestnej premávky, ako aj ich správaniu voči chodcom. Budeme pôsobiť preventívne, zistené priestupky budeme riešiť podľa závažnosti.  Alkohol za volant nepatrí, upozorňujeme vodičov, aby si počas sviatkov nesadali za volant po požití alkoholu. Polícia bude tvrdo trestať vodičov, ktorí s alkoholom v krvi ohrozujú iných účastníkov cestnej premávky.

           

Najdôležitejšie je rešpektovať sa navzájom

Blížiace sa Veľkonočné sviatky prinesú so sebou zhon na cestách a uliciach miest, čo môže spôsobovať nervozitu a nesústredenosť vodičov pri šoférovaní. Taktiež aj chodcov, ktorí na priechodoch pre chodcov nerešpektujú svetelnú signalizáciu  alebo prechádzajú cez cestu mimo miest na to určených. Upozorňujeme všetkých účastníkov cestnej premávky, aby sa navzájom rešpektovali a dodržiavali dopravné predpisy, aby všetci mohli bez ujmy stráviť sviatky jari v kruhu svojich najbližších.

 

policajná správa



Uverejnené: 20.04.2011 13:56:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.