files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tesná prehra v Rimavskej Sobote

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce neprekonali smolu z ihriska Rimavskej Soboty a v sobotňajšom súboji 24. kola tam prehrali 2:3, keď do prestávky prehrávali 1:3. Pod tento neúspech sa podpísal predovšetkým zlý vstup našich do zápasu, keďže už v 5. minúte prehrávali dvojgólovým rozdielom. Od tohto momentu hru vyrovnali, strelili aj dva góly, ale remíza im súdená nebola. Najbližšie sa Michalovce v sobotu predstavia doma a hostiť budú Liptovský Mikuláš (16.00).

 

Naši futbalisti mali veľmi zlý vstup do stretnutia, pretože neubehla ani jedna minúta a do listiny strelcov sa už stihol zapísať rimavskosobotský útočník Pribula - 1:0. V 5. minúte už domáci viedli dvojgólovým rozdielom po tom, čo sa do listiny strelcov zapísal aj druhý útočník domácich Pekár. V 10. minúte sa michalovskí futbalisti mohli radovať, ale delovka Serečina z priameho kopu skončila iba na spojnici brvna a žrde. Hra sa potom na chvíľu vyrovnala a v 23. minúte sme vyťažili z podpory vetra, keď brankár Bréda dlhým výkopom poslal do brejku Ruskovského a ten sám zoči-voči Prošovskému nezaváhal - 2:1. Náš stredopoliar svojim presným zásahom prerušil 224 minút trvajúcu sériu MFK Zemplín bez gólu v sieti súpera. V 35. minúte sa na hranici pokutového územia ocitol urastený útočník domácich Pekár a jeho strela skončila na žrdi michalovskej brány. Čo tomuto hráčovi nevyšlo, podarilo sa o minútu, keď po peknej kombinácii rimavskosobotskej ofenzívy strelou do prázdnej brány zvýšil už na 3:1.

Cez prestávku nastalo v michalovskej kabíne „umývanie hláv“ a to sa prejavilo aj na výkone v druhom polčase, ktorý bol z pohľadu MFK Zemplín podstatne kvalitnejší. Už osem minút po prestávke si Gamkrelidze narazil loptu so Serečinom a peknou strelou znížil na 3:2. Od tohto momentu sa domáci viac sústredili na ubránenie tesného náskoku, ale napriek tomu sa nášmu tímu podarilo v závere vytvoriť si menší tlak. Jeho vyústením bola hlavička stopéra Ziembu v 80. minúte po centri z ľavej strany, žiaľ, nemierila presne. Aj preto naši chlapci vonku opäť prehrali a na body z Rimavskej Soboty si budú musieť počkať minimálne do jesene.

Štatistika

Rimavská Sobota - Michalovce 3:2 (3:1)

Góly: 1. Pribula, 5. Pekár, 35. M. Pekár - 23. Ruskovský, 53. Gamkrelidze. ŽK: Rubint - Jakubčo, Janek, Ziemba. ROZHODCA: Korista - 452 divákov.

MŠK: Prošovský - Rubint, Práznovský, Zvara, Morháč - Sihelský, Pisár, Sedlák, Migaľa - Pribula, Pekár (66. Urgela).

MFK ZEMPLÍN: Bréda - Janek, Marcin, Ziemba, Vanák - Ruskovský, Hořava, Jakubčo (82. Hottek), Gamkrelidze - Serečin, Kunca.

Zvyšné výsledky 24. kola, sobota: Liptovský Mikuláš - Dolný Kubín 1:0 (0:0), Šaľa - Lučenec, Moldava nad Bodvou - Ružomberok B : (:), SFM Senec - Púchov : (:). Nedeľa 10.30 hod.: Petržalka - Trenčín : (:).

Najbližší program: 25. kolo (sobota 16. apríla 2011 o 16.00 hod.): Michalovce - Liptovský Mikuláš, 26. kolo (sobota 23. apríla 2011 o 16.00 hod.): Šaľa - Michalovce, 27. kolo (sobota 30. apríla 2011 o 16.00 hod.): Michalovce - SFM Senec, 28. kolo (streda 4. mája 2011 o 16.30 hod.): Petržalka - Michalovce.

 

zdroj: mfkzemplin.sk



Uverejnené: 09.04.2011 21:11:49 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.