files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hc winLand naďalej na víťaznej vlne

 

Hádzanári Hc winLand Michalovce si aj vo štvrtom zápase udržali jarnú neporaziteľnosť, keď v 15. kole prvej hádzanárskej ligy porazili takisto v jarnej časti neporazený Pezinok vysoko 38:20. Týmto víťazstvom sa posunuli už na štvrté miesto tabuľky. Aj keď trénera Pavla Jana teší, že mužstvo pod jeho vedením zatiaľ len vyhráva, ostáva oboma nohami na zemi. Najbližšie sa jeho zverenci predstavia nedeľu v Dubnici, ktorá uzatvára tabuľku prvej ligy. Na jej čele nastala zmena, keď rezervu Prešova vystriedala na čele Šaľa.

 

Príjemné starosti Pavla Jana

Prvoligový nováčik privítal v sobotu doma tabuľkového suseda z Pezinka. Ten však prišiel do Michaloviec výrazne oslabený, iba s ôsmimi hráčmi do poľa, navyše jediný brankár tímu Jánošík mal pred zápasom zdravotné problémy. Aj napriek relatívne vysokému víťazstvu (38:20) nebol tréner Jano spokojný so všetkých. „Povedal by som, že to nebol ľahký zápas. Súper prišiel iba s torzom hráčov. My však vieme hrať aj určite lepšie. Vyprodukovali sme niekoľko chýb, ktoré by sa nám mohli v iných zápasoch vypomstiť,“ poznamenal temperamentný tréner, ktorého rozčúlil hlavne inkasovaný gól v posledných sekundách zápasu. Naopak tešilo ho hlavne to, že mohol dať príležitosť všetkým hráčov. Niektorí sa naozaj chytili svojej šance a narobili mu do budúcna príjemné starosti.

 

Piate víťazstvo v rade

Hádzanári Hc winLand začínajú ťahať zaujímavú sériu. V štyroch jarných kolách totiž nestratili ani bod a keď k tomu prirátame aj víťazstvo nad Stupavou v poslednom jesennom kole, máme tu päť zápasovú víťaznú sériu. „Ja by som to tak nebral. Už som raz zdôraznil, že my chceme v jarnej časti vyhrať všetky zápasy. Či sa to podarí, to neviem, ale budeme sa snažiť byť úspešný v každom zápase do konca sezóny. Tento káder si dovolím povedať, že má na každého súpera,“ dodal tréner, ktorého zverenci sa v nedeľu predstavia na palubovke poslednej Dubnice. Svoju víťaznú sériu tak môžu predĺžiť na šesť zápasov.

 

Ďalší program Hc winLand :

16. kolo : Nedeľa 27.3. Dubnica - Michalovce

17. kolo : Sobota 2.4. Michalovce - Malacky

Predohrávka 21. kolo : Nedeľa 3. 4. Michalovce - Modra (ešte nie je potvrdené)

18. kolo : Nedeľa 10.4. Bojnice - Michalovce

19. kolo : Sobota 16.4. Michalovce  - Martin

 

Peter Brendza



Uverejnené: 24.03.2011 21:05:41 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.