files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Wilson cup 2011 korisťou Michalovčanky Majorovej

 

Uplynulý víkend sa na dvorcoch STŠ Michalovce uskutočnil tenisový turnaj starších žiačok Wilson Cup 2011, ktorý bol klasifikovaný ako Majstrovstvá Slovenska kategórie C. Tento turnaj najlepšie zvládla nasadená jednotka, Michalovčanka Katarína Majorová. Vo finále si táto trinásťročná domáca hráčka poradila s rovnako starou Košičankou Natáliou Jelínkovou 7:5, 6:1.

 

Víťazstvo bez straty setu


Wilson Cupu 2011, ktorý bol klasifikovaný ako Majstrovstvá Slovenska kategórie C starších žiačok sa zúčastnilo spolu šestnásť hráčok. Najvyššie postavenou hráčkou a teda aj jednotkou pavúka bola domáca Katarína Majorová. Tá zvládla všetky číhajúce nástrahy tohto turnaja na výbornú, keď za celý víkend nestratila ani set a zaslúžene sa tešila z turnajovej výhry a 50 pripísaných bodov do interného tenisového rebríčka. „ Bola som trochu nervózna, že som nasadená jednotka, ale tento turnaj som zvládla naozaj na výbornú,“ povedala nám hneď po skončení finálového duelu mladá tenistka. Tá si vo finále poradila so svojou veľmi dobrou kamarátkou a spoluhráčkou zo štvorhry Natáliou Jelínkovou 7:5, 6:1. S Natáliou sme veľmi dobré kamarátky, navyše sa veľmi dobre poznáme, keďže hráme spolu aj štvorhru. Vo finále sme boli obidve trochu zdravotne limitované, mňa bolel chrbát, ju koleno, no na kvalite zápasu to vôbec neubralo a som rada, že som potvrdila svoje rebríčkové postavenie,“ dodala ešte hráčka, ktorá začínala s tenisom ako päťročná.

 

To, že cenný pohár a titul majstra Slovenska ostal doma tešilo aj riaditeľa turnaja Ing. Tibora Lešnaka. „Z pohľadu organizátora môžem povedať, že Wilson Cup sa vydaril. Som rád, že Katarína potvrdila svoje rebríčkové postavenie, vyhrala celý turnaj a cenný titul ostal v rukách domácej hráčky,“ zhodnotil turnaj jeho riaditeľ, ktorého mrzel, hlavne nízky počet prihlásených hráčok.

 

Výsledky zápasov : Semifinále : Majorová (1) - Lipinská (4)  6:2, 6:3, Jelínková (2) - Laská 6:3, 6:1, Finále : Majorová - Jelínková 7:5, 6:1

 

Na fotografie obdive aktérky finále : Vľavo víťazka Katarína Majorová, vpravo porazená Natália Jelínková

 

Peter Brendza



Uverejnené: 14.02.2011 15:07:52 files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.