files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Lekársko - zubné pohovosti a lekárne počas sviatkov?

Obyvatelia Košického kraja, ktorí budú počas blížiacich sa vianočných sviatkov potrebovať nevyhnutné lekárske ošetrenie, budú môcť navštíviť pohotovosť. Ambulantná pohotovostná služba (APS) bude zabezpečená na niekoľkých miestach v kraji tak, aby sa každý vedel v prípade potreby dostať k lekárovi.

V rámci Košíc budú v prevádzke APS na poliklinike na Toryskej ulici a na poliklinike Sever. Dospelých ošetria aj v APS v nemocnici v Šaci. V Michalovciach bude otvorená pohotovosť pre dospelých na Námestí Osloboditeľov a deti a dorast vyšetrí pediater na Námestí Slobody. Pre okres Sobrance bude v prevádzke APS pre dospelých na ulici Prof. Hlaváča v Sobranciach. V Gelnici nájdu pacienti APS pre dospelých na Hlavnej, v Spišskej Novej Vsi ošetria dospelých v nemocnici na Šafárikovom námestí, deti zase v ambulancii na ulici Jána Jánskeho. Pre okres Rožňava bude otvorená pohotovosť v nemocnici v Rožňave. V rámci trebišovského okresu budú otvorené APS v nemocniciach v Trebišove a v Kráľovskom Chlmci.  Počas sviatočných dní budú tieto ambulantné pohotovostné služby v prevádzke od 7:00 hod. do 22:00 hod. Zubné pohotovosti budú počas sviatkov fungovať v Košiciach v budove polikliniky Západ, na Kostolnom Námestí v Michalovciach a na Čučmianskej ulici v Rožňave.

Podrobný rozpis všetkých APS je zverejnený online na webovej stránke kraja. Lekárenská pohotovostná služba bude počas vianočných sviatkov v prevádzke v Michalovciach, Spišskej Novej Vsi, Rožňave či v Trebišove. V rámci mesta Košice bude na Štedrý deň otvorená lekáreň na Toryskej, a to od 7:30 hod. do 22:30 hod., ďalšia pohotovostná lekáreň, na Staničnom námestí, bude otvorená od 7:00 hod. do 13:00 hod. Podrobný rozpis otváracích hodín všetkých pohotovostných lekární je zverejnený na webovej stránke.

.



Uverejnené: 20.12.2023 11:28:51 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.