files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Hádzanári HC winLand v plnej príprave na jarnú časť

 

Hádzanári HC winLand Michalovce sa pod vedením nového trénera Pavla Jana pripravujú na náročnú druhú časť sezóny. Hráči winLandu zatiaľ trénujú v domácich podmienkach, keď absolvovali kondičné sústredenie na Zemplínskej šírave, no to sa onedlho zmení. Prvoligový nováčik si to totiž na budúci týždeň namieri na hráčske sústredenie do Poľska a následne pocestuje na silne obsadený turnaj do Maďarska. Na koniec zimnej zaberačky je pripravený prvý ročník domáceho turnaja winLand cupu. Ten sa uskutoční v dňoch 4. až 6. februára.

 

V pláne kondičné a herné sústredenie

 

Siedme družstvo prvoligovej tabuľky začalo zimnú prípravu pod novým trénerom Pavlom Janom. Ten začiatkom roka prijal ponuku funkcionárov winLandu a stal sa tak nástupcom Ladislava Štofu. Družstvo sa pod jeho vedením pripravuje zatiaľ v domácich podmienkach. „V minulých dňoch sme absolvovali kondičné sústredenie na Zemplínskej šírave. Na budúci týždeň máme v pláne herné sústredenie v Poľsku a odtiaľ ideme na kvalitne obsadený turnaj do Maďarska, kde budú našimi súpermi aj prvoligové celky z Rumunska a Maďarska,“ povedal nám tréner o pláne zimnej prípravy.

 

Káder zostal pokope

 

Káder prvoligového nováčika ostal oproti jeseni nezmenení, keď nikto doň nepribudol, ani z neho neodišiel. Nový tréner teda pracuje s ým istým mužstvom, čo jeho predchodca. „Zatiaľ pracujem s tým istým kádrom, aký som našiel pri svojom príchode. Chlapci na sebe pracujú, je vidno, že chcú niečo dokázať,“ skonštatoval k stavu kádra bývalý tréner Nových Zámkov, Košíc, či juniorskej reprezentácie Slovenska.

 

WinLand cup so zaujímavou účasťou

 

Po návrate zo zahraničného herného sústredenia, čaká hráčov winLandu ešte jedna turnajová previerka. Funkcionári klubu spolu s jeho majiteľom sa totiž rozhodli zorganizovať prvý ročník winLand cupu, na ktorom sa hráčom Michaloviec črtá zaujímavá konfrontácia. Účasť na tomto turnaji totiž prisľúbil momentálne kráľ slovenských paluboviek Tatran Prešov, niekoľkonásobný poľský majster BKS Stalprodukt Przemysl, ďalší poľský prvoligista Przemysl, ktorých doplní Slavoj Trebišov. Turnaj sa uskutoční v dňoch 4. až 6. februára a jeho dejiskom bude športová hala GPH.

 

Program turnaja :

 

Piatok

17.00.

Trebišov - Przemysl

 

18.30.

Michalovce - Bochnia

Sobota

09.30.

Bochnia - Przemysl

 

11.00.

Slávnostné otvorenie turnaja

 

11.30.

Trebišov - Prešov

 

13.00.

Michalovce - Przemysl

 

15.00.

Prešov - Bochnia

 

16.30.

Michalovce - Trebišov

Nedeľa

09.30.

Prešov - Przemysl

 

10.50.

Trebišov - Bochnia

 

12.10.

Michalovce  - Prešov

 

13.30.

Slávnostné ukončenie turnaja

 

Peter Brendza



Uverejnené: 25.01.2011 15:52:34 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.