files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Prehra MFK Zemplín v Skalici

Futbalisti MFK Zemplín prehrali v zápase siedmeho kola nadstavbovej časti o záchranu na pôde MFK Skalica 2:3 a po sérii ôsmich duelov tak spoznali chuť porážky. Michalovčanom aj naďalej patrí v tabuľke ôsme miesto, no už iba s náskokom troch bodov na jedenásty Trenčín, ktorý by za súčasnej situácie hral baráž s druhým najlepším druholigistom. Zverenci trénera Norberta Hrnčára sa najbližšie predstavia doma, keď v sobotu šiesteho mája privítajú o 18.00 hod. práve Trenčín.

Zemplínčania začali na Záhorí výborne. Boli aktívnejší a už po niekoľkých minútach hry mohol otvoriť skóre Marcin, jeho hlavička ale tesne minula bránu. Aj v ďalších minútach boli aktívnejší. V 28. minúte sa Jánošík sa predral cez Yaya, posunul loptu Kanuovi a ten poslal loptu do siete. O deväť minút mohlo byť 0:2. Michalovčania opäť podnikli rýchlu kontru. Tentoraz Kanu vyzval Jánošíka, ktorý ale pálil len do Hurtada stojaceho na bránkovej čiare. Udrelo tak na druhej strane. Száraz fauloval v pokutovom území Fábryho a sám postihnutý z bieleho bodu vyrovnal. To ešte nebolo z prvého polčasu všetko. Na jeho konci totiž Fábry z priameho kopu z pravej strany utešene skóroval a poslal tak Skalicu do vedenia. To posilnil hneď v piatej minúte druhého polčasu ďalšiu peknou strelou Hollý. Michalovčania dokázali kontrovať v 72. minúte Issom, no ten dokázal už iba korigovať na konečných 2:3.

MFK Skalica - MFK Zemplín Michalovce 3:2 (2:1)
Góly: 38. Fábry (pen.), 45. Fábry, 50. M. Hollý – 28. Kanu , 72. Adekunle.
Bez kariet.
Rozhodovali: Kráľovič – Ferenc, Čajka.
Divákov: 637.
MFK: Junas – Krčík, Blažek, Hurtado, Rudzan – Nagy (60. Mášik), M. Hollý (89. Černek) – Morong (73. Kousal), Fábry, Yao (73. J. Švec) – Haša.
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Magda, Volanakis, Marjanovič, Kotula (73. Ceklič) – Peña (87. Žofčák), Njie, Begala (73. Slebodník) – Marcin, Kanu (46. Adekunle), Jánošík (73. Krivokapić).

.



Uverejnené: 30.04.2023 19:23:31 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.