files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Remízový kráľ v sobotu v Poprade

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce sú v poslednom období vo Fortuna lige kráľom remíz. Z posledných siedmych duelov totiž remizovali až šesťkrát a hoci ťahajú sériu siedmych duelov bez prehry, spokojnosť celkom v tíme byť nemôže. O prerušenie série remíz sa zverenci trénera Norberta Hrnčára pokúsia v sobotu v Poprade, kde ich čaká súboj s posledným tímom tabuľky Liptovským Mikulášom, ktorý ale v tejto sezóne ešte nezdolali.

Michalovčania aj minulý víkend na domácej pôde remizovali so Skalicou 1:1, čím dosiahli štvrtú remízu v rade. Je pravdou, že sa na nás remízy teraz lepia. Na jednej strane to trošku mrzí, že nám chýbajú víťazstvá, na druhej ale získavame bodík po bodíku, čo je dôležité. V ďalšom zápase by sme už ale chceli vyhrať,“ uviedol stredný obranca MFK Zemplín Michalovce Michal Ranko. Zemplínčania to ale budú mať v sobotu ťažké. Čaká ich síce posledný tím tabuľky, no na druhej strane Liptákov v tejto sezóne ešte nezdolali. V druhom kole základnej časti s nimi v Poprade remizovali 1:1, v trinástom prehrali doma 1:2 a v nadstavbe zase doma remizovali 0:0. „Už je na čase ich konečne zdolať. Verím, že v sobotu bude práve ten čas, kedy si s nimi pripíšem na svoje konto tri body,“ pokračuje Michal Ranko.

Posledný tím tabuľky je už druhým rokom pre Michalovčanov strašiakom. Aj vlani nedokázali zdolať posledný FK Pohronie, teraz sa trápia s Liptovským Mikulášom. „Neviem, prečo je to tak, možno to máme podvedome v hlavách. Ja ale verím, že to teraz zmeníme a v sobotu v Poprade vyhráme,“ konštatuje Ranko, ktorý k sobotňajšiemu súperovi dodáva. „Liptovský Mikuláš má vo svojom rade niekoľko skúsených hráčov. V zime sa posilnili, na výsledkoch to ale zatiaľ nevidno. Sú síce posledným tímom tabuľky, no netreba ich podceňovať. Musíme do zápasu vstúpiť na sto percent a pokúsiť sa ich konečne poraziť.“

Peter Brendza (foto: róbert andrejov)

.



Uverejnené: 21.04.2023 17:44:36 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.