files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla po ďalšej tesnej prehre končí

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v siedmom rozhodujúcom zápase semifinálovej série Tipos extraligy s HC Košice na ich ľade 1:3 a v sérii tak prehrali 3:4 na zápasy. Zverencom trénera Petra Kúdelka sa síce podarilo v druhej tretine vyrovnať Bucom na 1:1, následne ale vo vlastnej presilovke inkasovali a Košičania už umne dotiahli duel do víťazného konca. Postúpili tak do fináe, kde si zahrajú s jedným z dvojice Zvolen – Spišská Nová Ves (aj tu je stav série 3:3 na zápasy a rozhodne sa vo štvrtok).

Hostia vstúpili do zápasu oveľa aktívnejšie a v druhej minúte aj mohli ísť do vedenia, Pulišov pokus však Riečický vykopol betónom. Košičania sa dostali do hry po následnom prísnom vylúčení Pereskokova. Presilovku síce nevyužili, no zamedzili michalovskému tlaku a pri hre štyroch proti štyrom Marek Slovák otvoril skóre duelu. V samom závere mohol navýšiť ich vedenie aj Leskinen, Škorvánek bol ale proti. V druhej časti naplno prebrali iniciatívu Michalovčania, ktorí ale horeli v koncovke. Gól nedokázali streliť v dvoch presilovkách v rade. V 34. minúte ale predsa vyrovnali, keď sa po chybe na útočnej modrej dostal do brejku Dávid Buc a rutinérsky vyrovnal. Michalovčania ešte dohrávali presilovku, tú ale zahrali veľmi zle a po chybe na modrej sa tentoraz rútil sám na brankára Pollock, ktorý takisto nezaváhal. V tretej časti už domáci umne bránili tesné vedenie a zamerali sa na rýchle kontry. Z nich ale nedokázali skórovať a preto stále držali Michalovčanov v hre. Tí sa ale nedokázali gólovo presadiť a keď inkasovali v power-play z hokejky Bartánusa, bolo rozhodnuté...

HC Košice - HK Dukla Ingema Michalovce 3:1 (1:0, 1:1, 1:0)
Konečný stav série: 4:3.
Góly: Slovák (Breton, Olsson), 37. Pollock (Lamper, Olsson) oslab/1 - 35. Buc (Bjalončík).
Vylúčení: 7:4. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Štefik, Stano - Synek, Kacej. Divákov: 8347.
HC: Riečický - Breton, Olsson, Southorn, Romančík, Śedivý, Ferenc, A. Bartoš - Leskinen, Pollock, Jaaskelainen - Fejes, Chovan, Bartánus - Rogoň, M. Slovák, Lamper - Havrila, Hovorka, Jokeľ.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Glazkov, Macejko, Mihalik, Michalčin, Osburn, Hammond, R. Novák - Zabusovs, Pavlos, Pereskokov - Bjalončík, Buc, Okoličány - Chalupa, Suja, Žitný - Vašaš, Galamboš, Puliš.

 

.



Uverejnené: 12.04.2023 21:06:58 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.