files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla sa parádnym spôsobom vrátila do série!

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce sa vracajú do semifinálovej série Tipos extraligy s HC Košice. V treťom zápase série totiž na svojom ľade zdolali Košičanov 3:2 a znížili tak stav na 1:2. Ich góly strelili navrátilci do zostavy Peter Bjalončík a Roman Žitný, jeden pridal aj Tariq Hammond. Za Košičanov skórovali v tretej časti Jaaskellainen a Lamper. Štvrtý duel semifinálovej série sa odohrá vo štvrtok od 18.00 hod. opäť v Michalovciach. Už teraz je jasné, že sa hrať bude aj v sobotu v Košiciach.

Michalovčania na úvod prečkali dve presilovky súpera a potom gólovo udreli, keď sa presadil navrátilec do zostavy Peter Bjalončík. Košičania reklamovali ofsajd, no nepochodili, a tak sa museli brániť presilovke. Tú ale Michalovčania, rovnako ako aj pol minútovú prevahu o dvoch hráčov v úvode druhej tretiny nevyužili. Nepykali ale za to, pretože udreli druhýkrát v košickej presilovke. Najskôr ale Galamboš nepochodil, Hammond už ale áno. Do tretej časti vstúpili lepšie hostia, ktorí po góle Jaaskelainena znížili na 1:2. V presilovke ale Žitný opäť dostal Zemplínčanov do dvojgólového vedenia. Síce takmer okamžite opäť znížil Lamper, hostia už ale tretí nepridali. Sedemdesiatštyri sekúnd pred koncom mali na to ideálnu šancu, Pollock ale nevyužil samostatný nájazd a Michalovčania tak v sérii znížili na 1:2.

HK Dukla Ingema Michalovce - HC Košice 3:2 (1:0, 1:0, 1:2)
Stav série: 1:2
Góly: 13. Bjalončík (Hammond), 28. Hammond (Suja, Pavlovs) oslab/1, 52. Žitný (Michalčin, Galamboš) pres/1. - 44. Jääskeläinen (Pollock, Fejes), 53. Lamper (Fejes, Olsson)
Vylúčení: 6:5. Presilovky: 1:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Štefik, Hronský – Durmis, Konc ml. Divákov: 3800.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Hammond, Osburn, Mihalik, Michalčin, Macejko, Glazkov – Bjalončík, Buc, Garreffa – Okoličány, Suja, Chalupa – Cibák, Galamboš, Žitný – Pereskokov, Pavlovs, Zabusovs.
HC: Janus - Olsson, Breton, Šedivý, Southorn, Ferenc, Deyl, Bartoš – Bartánus, Mi. Chovan, Tybor – Jääskeläinen, Pollock, Fejes – Lamper, Slovák, Paršin – Jokeľ, Hovorka, Havrila

.



Uverejnené: 04.04.2023 22:03:22
files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.