files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská prehra na ľade vicemajstra

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce prehrali v zápase 27.kola Tipos extraligy na ľade HK Nitra 3:4 po predĺžení. Góly michalovskej Dukly zaknihovali Matúš Paločko, Peter Bjalončík a Filip Vašaš. Zverenci trénera Romana Stantiena sa najbližšie predstavia v piatok trinásteho januára na svojom ľade, keď o 17.30 hod. privítajú vo východoslovenskom derby celok Prešova.

Duel v poslednej dobe dvoch trápiacich sa tímov odštartovali lepšie domáci, ktorí sa vo štvrtej minúte po koncovke Baláža ujali vedenia. Už o niekoľko desiatok sekúnd ale bolo vyrovnané, keď Matúš Paločko dotlačil puk do siete. Skóre sa v prvej tretine menilo ešte raz. V štrnástej minúte Elmer dostal Nitru opäť do vedenia. Nepomohol ani michalovský challenge, ktorý potvrdil gól vicemajstra. Druhá tretina patrila gólovo hosťom, ktorým sa podarilo otočiť skóre. Najskôr v 29.minúte vyrovnal Peter Bjalončík, o minútu neskôr ich poslal do vedenia Filip Vašaš. V tretej tretine predsa prišlo k vyrovnaniu a to dokonca vo vlastnom oslabení. Postaral sa o to opäť Baláž, ktorý nasmeroval duel do predĺženia. V ňom síce domáci nevyužili presilovku, po návrate Bezúcha na ľad ale Krivošík rozhodol o tom, že extra bod ostáva v Nitre.

HK Nitra - HK Dukla Ingema Michalovce 4:3 po predĺžení (2:1, 0:2, 1:0 - 1:0)
Góly: 4. Baláž (Krivošík, Buncis), 15. Elmer (Gill), 49. Baláž (Green), 64. Krivošík (Buncis, Bodák) – 5. Paločko, 29. Bjalončík (Žitný, Paločko), 30. Vašaš (Bezúch).
Vylúčení: 2:8. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 1:0. Rozhodovali: Štefik, Baluška – Orolín, Knižka. Divákov: 2127.
HK: Kašík – Bodák, Donaghey, Green, Gajdoš, Vitaloš, Pupák – Krivošík, Buncis, Baláž – Elmer, Gill, Sýkora – Guman, Hrnka, Tvrdoň – Lacka, Čederle, Knies – Pekarčík, Drábek
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek – Michalčin, Glazkov, Osburn, Hammond, Štajnoch, Mihálik, Macejko – Zabusovs, Valentini, Suja – Žitný, Bjalončík, Paločko – Vašaš, Galamboš, Bezúch – Stripai, Pavlovs, Buc.

.



Uverejnené: 08.01.2023 18:55:41 files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.