files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Víťaznej sérii je koniec. Dukla podľahla Zvolenu 2:3 po nájazdoch

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce spoznali po štyroch víťazstvách chuť prehry. Na domácom ľade síce so Zvolenom bodovali, no v zápase osemnásteho kola Tipos Extraligu mu podľahli 2:3 po nájazdoch, keď doplatili na nevyužité šance z druhej a tretej tretiny. Ich góly strelili Vitalijs Pavlovs a Filip Vašaš. Zverenci trénera Romana Stantiena sa doma predstavia aj v najbližšom kole, keď v nedeľu od16.30 hod. privítajú Duklu Trenčín.

V zápase dvoch popredných tímov mal v prvej tretine navrhch Zvolen. Jeho hráči boli vo všetkých činnostiach lepší a iba brankár Škorvánek rozhodol o tom, že stav po prvej tretine bol vyrovnaný.  Hostia nič nevyťažili z vylúčenia Mihalika, pri následnom vylúčení Sideroffa putovala na lavicu hanby aj nová michalovská posila, kanadský útočník Szypula. Po návrate všetkých hráčov na ľad padol prvý gól. Postaral sa oň zvolenský tretí útok, keď na konci úspešnej akcie bol Marek Viedenský. O minútu bolo vyrovnané. Tentoraz sa presadil druhý michalovský útok. Žitný nabil Pavlovsovi a ten nedal šancu Patersonovi. Druhú časť lepšie odštartovali domáci, ktorí svoj tlak korunovali druhým gólom. Úspešným strelcom bol Vašaš. Na 3:1 mohol zvýšiť následne Žitný, jeho strelu z prvej Paterson skryl do lapačky. Michalovčania začali tretiu tretinu šancou Bjalončíka v presilovke. Po návrate Zvolenčanov do piatich prišiel trest, keď sa o vyrovnanie postaral Sideroff. Zemplínčania mali väčšie šance strhnúť víťazstvo na svoju stranu, svoje príležitosti ale nevyužili tak Bjalončík, ako ani Suja, ktorý netečoval puk zo Štajnochovej hokejky do siete. Mohli za to pykať, Zvolenčania ale v poslednej päťminútovke nevyužili dvojminútovú presilovku o dvoch hráčov. Duel tak išiel do predĺženia, v ktorom mali opäť väčšie šance Michalovce. Najväčšiu Glazkov, ktorý sám pred brankárom pálil len do jeho betónov. O víťazovi sa tak muselo rozhodnúť v nájazdoch. V tretej sérii bol úspešný Zuzin a jeho gól bol nakoniec víťazný. Puk za chrbát Škorvánka dostal aj Sideroff, jeho gól ale nebol uznaný po konzultácii s videom. Keďže následne v piatej sérii nedal domáci Bezúch, Zvolenčania si z Michaloviec odviezli dva body.

HK Dukla Ingema Michalovce - HKM Zvolen 2:3 po nájazdoch (1:1, 1:0, 0:1 - 0:0)
Góly: 19. Pavlovs (Žitný), 26. Vašaš (Osburne) - 18. Viedenský (Hanna, Marcinek), 44. Sideroff (Huntebrinker, Sládok), roz. nájazd Zuzin.
Vylúčení: 6:5. Presilovky: 0:0. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: Smrek, M. Korba - Ordzovenský, Vyšný. Divákov: 2852.
HK DUKLA INGEMA: Škorvánek - Glazkov, Štajnoch, Hammond, Osburne, Mihalik, Michalčin - Paločko, Suja, Zabusovs - Bezúch, Pavlovs, Žitný - Lapšanský, Bjalončík, Vašaš - Chalupa, Buc, Szypula.
HKM: Paterson - Rauhauser, Messner, Hanna, Mudrák, Sládok, Hain, Barcík - Bondra, Langkow, Jedlička - Hecl, Huntebrinker, Sideroff - Zuzin, Viedenský, Marcinek - Csányi, Šiška, Stupka.  



Uverejnené: 18.11.2022 20:56:00
files/mono6o54znw2p6rn.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.