files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

MFK Zemplín pred posledným domácim zápasom roka, chcú sa lúčiť s troma bodmi

Futbalistov MFK Zemplín Michalovce čaká v sobotu posledný domáci duel tohto roka. Od 15.00 privítajú v rámci osemnásteho kola Fortuna ligy celok MŠK Žilina. Keďže ide o tabuľkových susedov, ktorých delia iba štyri body, na záver jesene pôjde o šesťbodový duel. Keď ho Michalovčania zvládnu, priblížia si brehy prvej šestky na dosah.

Zemplínčania sa v posledných dňoch nacestovali až-až. V priebehu piatich dní merali cestu Michalovce – západ Slovenska a naspäť až dvakrát. Najskôr cestovali do Skalice a v pondelok aj do Trnavy. V oboch prípadoch síce v riadnom hracom čase neprehrali, no získaný bod zo Skalice a prehra v Trnave po pokutových kopoch znamenajúca stopku v Slovnaft Cupe ich príliš nepotešili. „Všetci cítime, že sme v týchto zápasoch mohli vyťažiť viac,“ rozhovoril sa stredopoliar MFK Zemplín Michalovce Lukáš Janošík. „Už s tým ale neurobíme nič a musíme sa sústrediť na sobotu a na náš posledný domáci zápas v tomto roku. Verím, že príde dosť ľudí a že ich potešíme nielen dobrým výkonom, ale hlavne víťazstvom, ktoré potrebujeme,“ pokračuje michalovský stredopoliar.

Pre Lukáša Janošíka, odchovanca žilinského futbalu, bude sobotňajší duel špecifickejší. „Nebude to prvýkrát, pretože sme hrali už tam. Súboj so Žilinou bude pre mňa špecifickejší vždy. Ako som ale povedal, chceme sa lúčiť víťazstvom. Pri Žilinčanoch je rozdiel, či hrajú doma, alebo vonku. My sme naopak silní na vlastnom trávniku a verím, že to v sobotu potvrdíme víťazstvom,“ zdôrazňuje Lukáš Jánošík. S jeho slovami sa dá iba súhlasiť. Šošoni mali výborný štart do sezóny, v posledných týždňoch ale na nich prišiel útlm. Sériu nezdarov prerušili minulý víkend fantastickým víťazstvom 4:1 nad Slovanom Bratislava, keď štyrmi gólmi zažiaril Andrej Kaprálik. „Hovorí sa, že každá séria má raz svoj koniec a ich nepriaznivá séria mala koniec minulý týždeň. My sa nemôžeme pozerať na ich výkon, ale na seba a svoj výkon. Verím, že získame tri body,“ uzavrel debatu michalovský stredopoliar.     

PETER BRENDZA



Uverejnené: 11.11.2022 14:42:34 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.