files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Bezgólová remíza MFK Zemplín v Skalici

Futbalisti MFK Zemplín Michalovce remizovali v zápase šestnásteho kola Fortuna ligy v Skalici 0:0. Zverenci trénera Norberta Hrnčára nedokázali vyťažiť z dobrých vstupov do oboch polčasov, kedy si vypracovali najväčšie šance. Michalovčania sa najbližšie v lige predstavia budúcu sobotu dvanásteho novembra na domácej pôde, kde od 15.00 hod. budú hostiť Žilinu. Ešte predtým ich v utorok čaká v Trnave osemfinálový duel Slovnaft Cupu. 

Hostia začali oveľa aktívnejší a už v druhej minúte sa mohli ujať vedenia. K lopte sa na hranici šestnástky dostal Filip Vaško, jeho strela ale smerovala len do stredu brány, kde si ju postrážil Junas. V ôsmej minúte bol už prekonaný aj on, Marcinovu strelu ale upratala spred bránky skalická defenzíva. Následne Jánošiková strela tesne minula bránku domácich a prvú dvadsaťminútovku zakončili aktívnejší Michalovčania strelou Peňu, ktorú zlikvidoval Junas. Ďalšie šance prišli až v závere polčasu. Najskôr Kotula vykopával z bránkovej čiary strelu Mihálika a v štyridsiatej minúte si po strete Jánošika s Vlaskom domáci pýtali pokutový kop. Píšťalka rozhodcu Marhefku však ostala ticho... Aj úvod druhého polčasu vyšiel lepšie hosťom. Tí už po dvoch minútach opäť mohli viesť, center Mendeza ale Kanu poslal mimo bránky. To isté sa podarilo Magdovi, ktorý nehlavičkoval do priestoru brány. V ďalších minútach sa hral obojstranne vyrovnaný zápas, v ktorom sa útoky striedali z jednej strany na druhú. V 72. minúte Fábry mieril z priameho kopu tesne vedľa. No a keď sa neujala ani ďalšia z mini príležitostí oboch tímov, duel skončil zaslúženou remízou 0:0.


MFK Skalica - MFK Zemplín Michalovce 0:0
Žlté karty: 35. Černek, 49. Blažek, 65. Čögley, 76. Jarábek (tréner) – 36. Höger (asistent trénera), 52. Jeřábek, 69. Kanu, 82. Slebodník, 88. Mendez.
Rozhodovali: Marhefka – Straka, Hrmo.
MFK: Junas – Čögley, Blažek, Podhorin, Černek (46. Václav) – Mihalík (46. Haša), Nagy, M. Hollý (68. Baumgartner), Fábry (81. Šebesta), Yao – Vlasko (62. Potoma).
MFK ZEMPLÍN: Száraz – Magda, Kotula, Jeřábek, Mendez – Vaško, Begala, Peňa (77. Shimamura) – Marcin (81. Záhradník), Kanu (81. Slebodník), Jánošík (73. Adler Da Silva). 

.



Uverejnené: 05.11.2022 16:58:25 files/ziutbj34p2awsnxw.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.