files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Komentár: Nie je tých náhod už nejako veľa?

Po sobotňajšej domácej prehre s posledným Liptovským Mikulášom (1:2), ktorý na Zemplíne vyhral prvýkrát v sezóne, to už môžeme povedať na rovinu. Keď sa pred štvoricou domácich duelov hovorilo o tom, že tie rozhodnú o tom, aké bude smerovanie MFK Zemplín Michalovce v tejto sezóne, po prvom môžeme povedať, že jeho hráči naberajú smer dolnej šestky a že bližšie majú po tretíkrát v rade k nadstavbe o záchranu, ako k nadstavbe o majstra.

Od začiatku sezóny doplácajú na to isté. Na koncovku, v ktorej horia prakticky každý jeden duel a na chyby v defenzíve, za ktoré pykajú tiež skoro každý jeden zápas. Aj v sobotu mali zápas jednoznačne prebrať v prvom polčase, po ktorom mohli a mali viesť možno aj 3:0. Stále im chýba strelec, ktorý dokáže premeniť aspoň jednu z dvoch šancí. Tie sa nepremenia a potom prídu chyby, za ktoré pykajú. To už nemôže byť iba o náhode. Rovnako ani to, že sa ani tretíkrát nedostanú do nadstavby o titul. A ako to nie je náhoda, nie je to iba chyba tých, čo behajú po ihrisku...

Okrem svojich chýb, ale Zemplínčania doplácajú aj na tie, ktoré neurobia oni. Majú odohraných iba dvanásť zápasov, no v štyroch z nich sa už mohli sťažovať aj na chyby arbitrov. Tie ich obrali o body napríklad aj v Dunajskej Strede, kde hlavný arbiter Gemzický neuznal za stavu 0:0 regulárny gól. O mesiac sa to zopakovalo. Za stavu 1:0 im arbitri ubrali ďalší regulárny gól, keď čiarový Štofík odmával ofsajd, ktorý videl iba on. Z videa je zrejmé, že obranca hostí bol o meter ďalej, ako unikajúci Janošík. Ako je možné, že si to čiarový arbiter, ktorý stál len niekoľko metrov ďalej, nevšimol? Ako je možné, že napríklad tretí domáci zápas s Trnavou vedie ten istý rozhodca (zase Gemzický...)? Ako je možné, že Michalovčanom za mesiac rozhodcovia neuznajú dva regulárne góly a Zemplínčania tak prídu možno aj o šesť bodov. Ako je možné, že michalovský kapitán Igor Žofčák dostane peňažný trest za vraj simulovanie pádu v pokutovom území? Dostal takýto trest ešte niekto? A mimochodom, ako bol potrestaný rozhodca, ktorý vtedy penaltu odpískal a aký trest dostal arbiter za neuznaný gól v Dunajskej Strede? Ako bude potrestaný rozhodca teraz, keď hrubo ovplyvnil zápas? Nie je tých náhod v neprospech jediného tímu z východného Slovenska vo Fortuna lige už nejako veľa?

PETER BRENDZA



Uverejnené: 09.10.2022 08:14:47 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.