files/g6epibozi5ymgi2t.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Tretia prehra v rade, prvá na domácom ľade

Hokejisti HK Dukla Ingema Michalovce utrpeli v stretnutí šiesteho kola najvyššej Tipos extraligy tretiu prehru v rade a prvú na domácom ľade, keď tímu HC MV Transport Prešov podľahli 2:3. Paradoxom je, že všetkých päť gólov padlo v druhej tretine. Michalovčania už prehrávali 0:3, gólmi Romana Žitného sa vrátili do hry, no vyrovnať sa im už nepodarilo. Zverenci trénera Toma Coolena sa najbližší piatok predstavia vo Zvolene, doma ich uvidíme v nedeľu deviateho októbra, kedy o 16.30 hod. privítajú v súboji Dukiel Trenčín.

Michalovčania vstúpili do zápasu nie v ideálnom rozpoložení. Dve prehry v rade u súperov na nich zanechali stopy a v prvej tretine boli hostia lepším tímom. Domáci ich síce prestrieľali 12:10, väčšie šance si ale vypracovali Prešovčania a len vďaka brankárovi Vošvrdovi sa skóre nemenilo. Český brankár v michalovských službách sa vyznamenal hlavne pri šanci Žilku. Vrece s gólmi sa roztrhlo až v druhej tretine. V 24. minúte Prešovčania rozobrali michalovskú defenzívu. Girduckis krásne našiel Craiga Martina a pre toho už nebol problém poslať puk do opustenej bránky. Michalovčania mohli vyrovnať pri vylúčení Matúša Vojtecha, presilovku ale nevyužili. Hosťom sa to následne podarilo, keď Jakub Žilka potrestal vylúčenie Lapšanského. V 30. minúte už bolo 0:3, keď sa presadil Max Gerlach. Domácich vrátil do hry Roman Žitný, ktorý v 33. minúte znížil na 1:3. Ten istý hráč strelil v 36. minúte aj kontaktný gól, ktorý odobril až videorozhodca. Domácim ale posledný krok k vyrovnaniu chýbal. Nedostali sa k nemu ani po štyroch presilovkách v rade, v ktorých im chýbal pokoj v koncovke. Aj preto tretie východoslovenské derby na domácom ľade v rade prehrali 2:3 a utrpeli tak prvú tohtosezónu domácu porážku, ktorá je pre nich už tretia v rade.

HK Dukla Ingema Michalovce - HC MV Transport Prešov 2:3 (0:0, 2:3, 0:0)
Góly:
33. Žitný (Bjalončík, Paločko), 36. Žitný (Bjalončík, Štajnoch) – 24. Martin (Girduckis, Higgins), 29. Žilka (Girduckis, Gilles) pres/1, 30. Gerlach (Nauš, Giles).
Vylúčení:
4:6. Presilovky: 0:1. Oslabenia: 0:0. Rozhodovali: M. Korba, Rojík - Hajnik, Durmis. Divákov: 2189.
HK DUKLA INGEMA:
Vošvrda - Glazkov, Štajnoch, Hammond, Osburn, Mihalik, Macejko – Buc, Suja, Puliš - Bezúch, Winquist, Kristo - Matúš Paločko, Bjalončík, Žitný -  Lapšanský Chalupa, Vašaš.
HC MV TRANSPORT:
Bespalov - Jendroľ, Turan, Lalík, Higgins, Nátny, Giles, Fred. Fekiač – Neuls, Šimun, Sýkora - Nauš, Gerlach, Šimek - Martin, Girduckis, Žilka - Vojtech, Klíma, Jendroľ - Pulščák.

.



Uverejnené: 02.10.2022 21:41:38
files/pxtohu7hqxuwm5p4.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/uquxsqw5na5c4muz.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.