files/6fuos0edjdcwkx33.jpg
Michalovce| Dukla Michalovce| Iuventa Michalovce| 1 BK MI| MFK Zemplín| ZOS Michalovce| Rimkat| TV Zemplín| CK Bomex
Noviny Zemplína
Hľadanie poďľa názvu
, meniny má , zajtra

Michalovská Dukla s novou posilou, ulovila Rusa Glazkova

Káder michalovskej Dukly Ingema sa rozrástol o ďalšieho obrancu. Aktuálny líder Tipos Extraligy sa dohodol na zmluve s ruským obrancom Ivanom Glazkovom. Rodák z Novosibirsku, ktorý má bohaté skúsenosti z KHL, dokončil vlaňajšiu sezónu v Prešove. Cez leto hrával za prvoligové Humenné. O príchode Glazkova referujú web a sociálne siete extraligistu.

Dobre stavaný stodeväťdesiat centimetrov vysoký Glazkov má na svojom konte osem sezón v KHL. Hrával v tímoch Sibir Novosibirsk, Admiral Vladivostok, HK Soči, Severstal Čerepovec a Neftchemik Nižnekamsk odohral dokopy 138 duelov, v ktorých strelil štyri góly a pridal aj 25 asistencií. Hrával aj v nižších ruských súťažiach MHL a VHL. Počas vlaňajšej rozbehnutej sezóny prišiel do Prešova, kde sa stal okamžite oporou zadných radov. Za HC 21 odohral 35 zápasov, v ktorých strelil jeden gól a pridal jedenásť asistencií.  „Naši tréneri prišli s požiadavkou, že potrebujeme ešte jedného všestranného obrancu , ktorého by sme vedeli použiť v oslabeniach, ale aj v presilovkách. Ivana sme mali v hľadáčiku už pred sezónou, preto som rád, že sa podarilo skompletizovať tento podpis," poznamenal športový manažér Dukly Ingema Marek Mašlonka. Svoju premieru v drese líšok by si mal Glazkov odbiť už v piatok v zápase tretieho kola Tipos Extraligy proti HK Grotto Spišská Nová Ves (začiatok o 17.30 hod.). 

Tréner Tom Coolen má v súčasnosti k dispozícii šiestich legionárov. Okrem Glazkova aj českého brankára Tomáša Vošvrdu, Kanaďanov, obrancu Tariqa Hammonda a útočník Josha Winquista, a takisto dvoch Američanov, obrancu Zacha Osburna a útočníka Dannyho Krista. Podotýkame, že hrať v jednom extraligovom zápase môže sedem hráčov mimo Slovenska.

.



Uverejnené: 22.09.2022 18:00:38 files/7rm58k3yqdtsxszh.jpg
Práca v Michalovciach
Práca Michalovce
Reklama
files/vkppqjvkfnwv56pv.jpg
Súťaž
tipovanie
Anketa
Miniaplikace
Pracovné ponuky
tipovanie
Reklama
files/nwmbaks2nfraja7t.jpg
Facebook
Kontakt
redakcia@novinyzemplina.sk

Návštevnosť
TOPlist
©2012 Noviny Zemplína
Generované redakčným CMS systémom HEMERA spoločnosti NIKA PRESS s.r.o.